To je to što me zanima!

Uvjerljivo slavlje Rijeke: Benko i Kramarić 'potopili' Zadrane

Nogometaši Rijeke stigli su do uvjerljive 3-0 pobjede nad Zadrom na Kantridi u 13. kolu Prve HNL, a za uvjerljiva tri boda pobrinuli su se Benko (dva gola) i Kramarić
Vidi originalni članak

Nogometaši Zadra na Kantridu su došli sa samo jednim primljenim golom u posljednje četiri utakmice (od Hajduka), a Rijeka ih je u samo 90 minuta 'pomela' s lakih 3-0.

Trener domaćina Matjaž Kek uoči utakmice bio je nervozan zbog nagomilanih ozljeda, no to se u subotu poslijepodne nije osjetilo te je Rijeka došla do uvjerljive pobjede u 13. kolu HNL-a.

Reprezentativna stanka dobro je došla Riječanima da se vrate nakon poraza u derbiju od Dinama, a Zadar je mogao proći i gore. U prvom dijelu domaćini su prijetili preko Brezovca, a Datković je u 35. minuti pogodio prečku. Jednu od rijetkih prilika gostiju nije realizirao Begonja, koji je glavom pucao s pet metara, ali je Vargić obranio.

U nastavku Rijeka je krenula još ofenzivnije te je nakon pogođene stative Brezovca u 50. minuti, konačno došla u vodstvo tri minute kasnije. Kramarić je izborio penal, a Benko je zabio za 1-0. Nakon 59 minuta igre bilo je 2-0, a vodstvo je povisio Kramarić. Za konačni potop gostiju pobrinuo se Benko svojim drugim golom u 87. minuti.

Rijeka protiv Zadra nastavlja lov na Dinamo

Idi na 24sata

Komentari 60

  • user_6588 20.10.2013.

    Rijeka je jedini klub za koji danas vrijedi navijati u HNL-u, šteta da bez obzira na sve Dinamo je u srcu, e Maminjo, Maminjo što uradi...

  • user_6588 20.10.2013.

    Kramarić je igrao za mlade reprezentativce, nadam se da će ga Niko Kovač uvažiti jer iskustvo se mora cijeniti, naravno također i Benka treba angažirati!!!!!!!!!!!!!

  • user_6588 20.10.2013.

    Točno su se ostvarila moja predviđanja vezano za Kramarića i Benka, šteta da ne igram kladionicu jer na njima ne mogu faliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare