To je to što me zanima!

Uz dvojicu Osječana, zaražen i igrač Istre: Upitan susret u Puli?

Utakmica Lokomotive i Osijeka već je odgođena zbog slučajeva zaraze korona virusom u klubovima, a sve se nastavlja i ovaj tjedan. Odgođen je i susret Lokomotive i Hajduka, a sad su u problemima i Osječani i Puljani
Vidi originalni članak

Kako je potvrdio stožer civilne zaštite Istarske županije, korona virusom je zaražen i jedan nogometaš Istre 1961, a kako među Osječanima ima dva slučaja zaraze korona virusom, utakmica koja bi se trebala odigrati za vikend na Aldo Drosini je upitna. Tako bi Osječani opet mogli pauzirati, nakon što nisu igrali protiv Lokomotive.

OSTALI SU NEGATIVNI Igrač Osijeka ima korona virus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi su igrači odmah odvojeni od momčadi te su u samoizolaciji, a pitanje je hoće li biti novih slučajeva zaraze prije novog kola HNL-a. Dinamo i Rijeka obavili su svoja testiranja pred nove europske izazove, a u riječkim je redovima još jedan slučaj zaraze korona virusom pa Simon Rožman neće moći računati na trojicu igrača jer su dvojica već otprije u izolaciji.

U Dinamu su svi nogometaši negativni te mogu bez problema krenuti na utakmicu protiv Feyenoorda, a Riječani pak moraju razmišljati kako sljedeći tjedan vjerojatno idu u Nizozemsku na noge Alkmaaru u čijim je redovima 13 nogometaša zaraženo korona virusom. Bilo kako bilo, i među najvećim svjetskim klubovima događaju se zaraze virusom, a s time se sad treba znati nositi.

POTVRDIO WOLFSBURG Pozitivan i treći 'vatreni'! Josip Brekalo zaražen korona virusom

Naši reprezentativci Ante Budimir (30), Andrej Kramarić (29) i Josip Brekalo (23) odradit će također dvotjednu izolaciju zbog pozitivnih testova na Covid-19, ali njihovi će klubovi normalni nastaviti s natjecanjem jer se zaraza nije proširila unutar svlačionice. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Le...Go... 21.10.2020.

    Čekaj malo. Naši odgađaju susret radi jednog igrača koji je zaražen. Dok u isto vrijeme AZ koji sutra igra sa Napolijem ima 13 igrača zaraženo i došao je u Napulj igrati utakmicu. Ovi naši stvarno nisu normalni.

  • hisense 21.10.2020.

    Kako igrac Istre pa Istra je korona free i svi zarazeni su dosli izvana oni se svega pridrzavaju oni su super.Njih Capak voli

Komentiraj...
Vidi sve komentare