To je to što me zanima!

Uz Eibl i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Gordana Lukač Koritnik osudila je Mamićeve uvrede ocjenivši to oblikom nasilja nad ženama
Vidi originalni članak

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Gordana Lukač Koritnik osudila je je uvrede koje je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić izrekao na račun novinarke dnevnog lista "24sata" Romane Eibl ocjenivši to oblikom nasilja nad ženama.
Pravobraniteljica u priopćenju osuđuje i šutnju sportskih djelatnika koji inače sudjeluju u kampanji "Za nasilje nema opravdanja".
- Iznimno važnim smatram što se novinarka suprotstavila takvom ponašanju, kao i to što se redakcija '24 sata' suprotstavila toj vrsti diskriminacije, jer time ispunjava svoju zakonsku obvezu zaštite zaposlenice od neugodnog, ponižavajućeg, neprijateljskog i uvredljivog okruženja - rekla je pravobraniteljica Lukač Koritnik.
- Gromoglasna šutnja svih ostalih, naročito sportskih djelatnika koji navodno sudjeluju u kampanji "Za nasilje nema opravdanja" zato je posebno mučna - zaključila je pravobraniteljica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare