To je to što me zanima!

Uz Severinu su pobijedili i idu na Svjetsko prvenstvo u Brazil

Ovo je sjajna stvar za popularizaciju amaterskog nogometa. I nagrade su odlične, bolje ovako nego da su novčane, rekao je ambasador Ožujsko kupa Dario Šimić
Vidi originalni članak

"Azijski hendikep" iz Rijeke u finalu Ožujsko kupa u Zadru pobijedio je momčad osječkog "Hrkljuša" 4-1. Pobjednici su osvojili put na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

U nešto više od mjesec dana diljem Hrvatske igrali su se kvalifikacijski turniri Ožujsko kupa. Pobjednici, njih 16, prošlog su vikenda u Zadru igrali finale. Usporedno su igrani turniri u stolnom nogometu, čiji su pobjednici Splićani Ante Prstec i Krešimir Nemec. Oni su također osvojili putovanje na Svjetsko prvenstvo.

Svim pobjednicima sad slijedi cijepljenje i pakiranje stvari, a već 12. lipnja bit će na otvaranju protiv Brazila u Sao Paulu.

- Ovo je sjajna stvar za popularizaciju amaterskog nogometa. I nagrade su odlične, bolje ovako nego da su novčane - rekao je ambasador Ožujsko kupa Dario Šimić.

Ovo je peta godina da se igrao Kup, a mogli su igrati samo amaterski igrači. Veliku feštu u Zadru na kraju je začinila posebna gošća, Severina, koja je imala koncert. 

Slavile su sve momčadi, a kako bi se lakše prilagodili na način slavlja zemlje domaćina Svjetskog prvenstva, pobjednike su podučile brazilske plesačice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ronin47 09.06.2014.

    Zar nije nagrada za 2.mjesto 100.000,00kn???

  • Nik Dubrovnik 09.06.2014.

    gdje su slike brazilskih plesacica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare