To je to što me zanima!

Užas na Etihadu! Mane žestoko nokautirao Cityjevog golmana

Nesretni Brazilac ostao je ležati na travnjaku gotovo desetak minuta. Pružala mu se pomoć i na kraju je iznesen s terena uz masku s kisikom. Guardiola je morao ubaciti rezervnog golmana Claudija Brava
Vidi originalni članak

U derbiju Premiershipa između Manchester Cityja i Liverpoola obje momčadi ušle su agresivno u meč. Sudac Jonathan Moss morao je u prvih pola sata pokazati tri žuta kartona, a preko svake mjere prešao je Liverpoolov Sadio Mane u 37. minuti.

VIDEO

Pri 1-0 vodstvu domaćih golom Aguera iz 24. minuti Mane je u namjeri da stigne do lopte prije golmana Cityja Edersona napravio užasan faul i zaradio crveni karton. Sudac nije oklijevao, no mišljenja oko isključenja su podijeljena. 

Recimo, legendarni Thierry Henry kaže da je to '50-50, a Gary Lineker smatra da to nije ni blizu isključenja.

Što vi mislite?

 

Nesretni Brazilac ostao je ležati na travnjaku gotovo desetak minuta. Pružala mu se pomoć i na kraju je iznesen s terena uz masku s kisikom. Guardiola je morao ubaciti rezervnog golmana Claudija Brava u 46. minuti. Ederson nije zaradio nikakve teže ozljede.

Crveni karton posve je unazadio igru Liverpoola pa su do kraja primili četiri komada. Gabriel Jesus zabio dva (45+6' i 53'), a posljednja dva gola utakmici djelo su Leroya Sanea koji je pogodio u 77. i posebno prekrasno u 91. za konačnih 5-0!

Inače,  današnjim je golom Argentinac Sergio Aguero postao najbolji neeuropski strijelac Premier lige sa 124 gola. Do danas je vrh dijelio s Dwightom Yorkom.

Dejan Lovren ostao je na klupi svih 90 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • sramtebiloadmine 11.09.2017.

    udario ga u lijevu stranu glave a njemu flaster na desnoj. da ovo nije slika sa ogledala? inace ovo nije za crveni posto mu je glava ostala na ramenima. ja bi jos dao zuti golmanu zato sto je isao glavom na manetovu kopacku. mane legenda , nek si ti njega rokno

  • ManchesterCity_2 09.09.2017.

    Veličanstvena partija Citya!!Kako sada stvari stoje teško će ih tko zaustavit u pohodu na titulu🔵

  • Arzancanin 09.09.2017.

    To je skoro ubojstvo 😕😕😕😕😕

Komentiraj...
Vidi sve komentare