To je to što me zanima!

Stravičan lom ruke: Lloris je vrištao od boli, dobio je morfij

Nogometaši Tottenhama izgubili su kod Brightona 3-0, a već u trećoj minuti domaća ih je momčad šokirala. Brighton je poveo golom Maupaya nakon što je katastrofalno reagirao golman Lloris koji se pritom ozlijedio
Vidi originalni članak

Nogometni vikend nije ni počeo, a već crne vijesti. Tottenhamova golmana Huga Llorisa nekoliko je ljudi na nosilima iznijelo s terena zbog gadne ozljede koju je zaradio u trećoj minuti utakmice protiv Brightona.

Jedan ubačaj s lijeve strane išao je pod samu prečku, a Lloris je katastrofalno reagirao i loptu odbio na glavu Nealu Maupayu koji je taj poklon iskoristio i zabio za 1-0. Tottenhamovi igrači prvo su bili ljuti na svog suigrača zbog kiksa, ali ljutnju je ubrzo zamijenio šok. 

Naime, Lloris je ostao ležati u mreži iza gola, a odmah su pritrčali liječnici s bocom morfija kako bi mu smanjili velike bolove. Pomoć mu se ukazivala desetak minuta. 

Lijeva mu je ruka prilikom nezgodnog pada puknula kao grančica. Zamijenio ga je Paulo Gazzaniga, ali ni on se nije proslavio. Aaron Connolly u 32. minuti je zabio za 2-0 Brightona, a isti igrač je u 65. nakon sjajnog udarca iz daljine povisio na konačnih 3-0.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • rokinh0 06.10.2019.

    Koja je fora sa tim preuvelicavanjem, pomoc mu se je ukazivala svega 5 minuta

  • dinamo 12 05.10.2019.

    Žao mi llorisa meni jedan od najdražih golmana, malo i podcijenjen

  • 05.10.2019.

    Znam i sam kako mu je. Identican lom sam i sam doživio, kod mene još gora situacija bila što sam ja cijelom težinom pao na tu ruku jer se cijela zarotila.. mogu vam samo rec da su bolovi neizdrživi, pukne kost, pukne ligament i ima se osjecaj koda vam je polovicu tijela netko reže motornom pilom, bez morfija te bolove čovjek ne može izdržat. SRETNO Llorisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare