To je to što me zanima!

Uzavrele strasti! Igrači Osijeka potukli su se ispred svlačionice

Kako nervoza može prerasti u fizički sukob najbolje dočarava primjer s Poljuda gdje se Aljoša Vojnović sukobio s gledateljima, njegovi suigrači sa zaštitarom pa potom Vojnović sa suigračem Barišićem
Vidi originalni članak

Cijela serija nevjerojatnih događaja zbila se u utrobi Poljuda gdje je Hajduk pobijedio Osijek 1-0 u nedjeljnoj utakmici 14. kola MAXtv Prve lige. Zbog tučnjave i gužve ispred svlačionice gostiju morala je reagirati čak i interventna policija.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Sve je počelo nakon posljednjeg zvižduka suca Marina Vidulina kad je gostujući napadač Aljoša Vojnović ušao u prepirku s gledateljima na zapadnoj tribini, zbog čega ga je u svlačionicu ispratio jedan od zaštitara.

No Vojnovićevi su suigrači pomislili kako je Aljoša ušao u sukob sa zaštitarom, piše Dalmatinski portal, pa su krenuli u fizički obračun s njim. Iako je Vojnović nakratko smirio strasti, tu priči nije bio kraj.

Spomenuti je igrač udario suigrača Bornu Barišića u stražnjicu pa je incident eskalirao. Nastala je gužva koja je potrajala nekoliko minuta, a strasti su se smirile nakon što su igrači ušli u svlačionicu.

- Nije bilo nikakve gužve, to je normalno kod ovakvih derbija. Utakmica je bila potpuno korektna, svi smo se na terenu pozdravili i čestitali. Nastao je nesporazum sa zaštitarima i ne treba bacati mrlju na utakmicu koja sama po sebi nije baš bila bajna - rekao je novinarima Aljoša Vojnović.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Delija Novoroosija 31.10.2016.

    Hrvatima netreba neprijatelj... oni su sami sebi dovoljni... ;)))

  • ZAuvijek_1 31.10.2016.

    Poljud i Hajduk su generator nereda i primitivizma u Hrvatskom nogometu....tu počinje i završava priča o tzv. močvari

  • ravnicaslavonije 31.10.2016.

    Ucesnicima tuce dozivotna zabrana bavljenja sportom

Komentiraj...
Vidi sve komentare