To je to što me zanima!

Uzbuna u Juventusu: Ronaldo odbio startati jer čeka transfer?!

Portugalac je doputovao na utakmicu Juventusa kod Udinesea, a onda je treneru Massimilianu Allegriju rekao da ne želi igrati jer čeka transfer. Pavel Nedved tvrdi da neće nikamo
Vidi originalni članak

Oko Cristiana Ronalda (36) ovaj tjedan definitivno nema mira. Portugalski napadač prvo je u utorak demantirao glasine da se vraća u Real Madrid u podužoj objavi na Instagramu, a onda je, u nedjelju, zamolio da ne igra za Juventus od prve minute.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvom prvenstvenom kolu "stara dama" remizirala je kod Udinesea 2-2, a Ronaldo je na početku zauzeo mjesto za klupi za pričuve. Pouzdani talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano otkrio je da je to bilo na zahtjev igrača.

"Ronaldo se nada kako će pronaći rješenje na tržištu idućih dana, ali Juventus još nije primio službenu ponudu za njega", piše Romano.

Cristiano je ušao u posljednju godinu ugovora s torinskim bijelo-crnima i čini se kako ne bi imao ništa protiv da ode iz Juventusa dođe li prava ponuda. Vremena za to ima još tjedan dana.

Dopredsjednik kluba Pavel Nedved pokušao je umiriti navijače.

- Odlučili smo se za ovo zajedno s Ronaldom. To je normalno, on će 100 posto ostati - uvjerava slavni Čeh.

Ronaldo je ušao u igru u 60. minuti, pri vodstvu Juventusa 2-1. "Stara dama" imala je 2-0 nakon 23 minute glovima Paula Dybale i Juana Cuadrada, ali Udinese je iščupao remi u nastavku penalom Roberta Pereyre iz 51. i golom Gerarda Deulofeua u 83. minuti.

Ostao ili otišao, zamolba za neigranjem sigurno će odjeknuti diljem Europe, pa možda i potaknuti neke bogate igrače da se uključe u borbu za ovog velemajstora.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN JE U SPLITU

Idi na 24sata

Komentari 53

  • daninoć 22.08.2021.

    Ofuco se on, nitko ga nije željan.

  • mollommoron 22.08.2021.

    Svaka njemu cast za sve kaj je napravio u karijeri, o egu i tim forama svatko ima drugacije misljenje ali taj covjek je fkt imao strasnu karijeru, ali buraz, imas 36god i za njega iskrcati silne milijune i nema nekog smisla, da su velikani htjeli vec bi ga kupili iz juventusa ovo ljeto. Ostal bu tamo jos god dana i onda u sporting ili mls ili mozda cak u kinu, jer bi ga jos jedino tamo dozivljavali, u eu je on svoju karijeru zavrsio taman da ove sezone zabije 100 golova. Ima godina i to je to...svima dode kraj pa i njemu eto...

  • 22.08.2021.

    Danas je jos jednom pokaza kakva je klasa, sprema takodjer na razinu 23-godisnjaka,milimetri mu uzeli delijir danas, al bice spektakla jos od Cristiana

Komentiraj...
Vidi sve komentare