To je to što me zanima!

Daj mu loptu i makni se: Messi je izveo čaroliju za četvrtfinale

Barcelona je pobijedila Athletic Bilbao 3-1 u uzvratu osmine finala Kupa kralja! Suarez i Neymar zabili su za 2-0, Bilbao se vratio, ali Messi je trećim golom iz slobodnjaka u 2017. odveo Barcu dalje
Vidi originalni članak

Namjestio je loptu i pogodio za 3-1. Bio je to gol koji je odveo Barcelonu u četvrtfinale kupa i Messijev treći gol u 2017., sva tri argentinski genijalac zabio je iz slobodnih udaraca...

Enrique vratio Raketu

Tri dana nakon poraza od Bilbaa u prvoj utakmici kupa Barcelona je kiksala u prvenstvu kod Villarreala i opasno su joj se zaljuljale ambicije o dvostrukoj kruni.

U najgorem trenutku dolazio je sjajni Bilbao s kojim se Barcelona mučila više od pola sata i za kojeg do tada nije imala rješenje.

Luis Enrique vratio je Ivana Rakitića na popis igrača na koje računa, ali hrvatski veznjak počeo je na klupi dok je njegovo mjesto u vezi zauzeo u prvom dijelu nevidljivi Rafinha. 

Barcelona - Athletic Bilbao Rezultati uživo

Barca opet teško oštećena

Barcelona je trebala povesti ranije od 36. minute i fantastičnog voleja Luisa Suareza. 

Iniesta je deset minuta prije toga savršeno proigrao Neymara, ovaj je nesebično dao Suarezu koji je pogodio za 1-0, ali pomoćni sudac označio je Neymarovo zaleđe. 

Suarezov 100. gol

Pogreška na štetu Barce kojoj u prvoj utakmici protiv Bilbaa nisu suđena dva penala. I taman kad se na Nou Camp pomalo uvukla nervoza, Messi je dao Neymaru, ovaj vratio Suarezu, a Urugvajac nije mogao pronaći bolji trenutak za 100. gol u dresu Barcelone.

Nezaustavljivi Neymar

Teško da je drugi dio mogao bolje početi. Neymar je projurio po lijevoj strani, branič Bilbaa ga ruši u šesnaestercu i to je bio tako čisti penal da se ni gosti nisu bunili. 

Neymar je ignorirao nepisano pravilo da igrač na kojem je napravljen prekršaj za penal prepusti loptu nekom drugom i zabio je svoj prvi gol u 2017. godini. 

No samo tri minute kasnije šok na Nou Campu.

Bilbao koji do tada nije imao niti jedan jedini udarac prema golu Barcelone zabija za 2-1 preko Enrica Saborita koji šalje loptu iza Cillessena. 

Nou Camp se naklonio genijalcu

Baski su se vratili u igru i opet smo bili na početku jer rezultat je bio identičan onom iz prve utakmice. No 12 minuta prije kraja Nou Camp je ustao i zapljeskao genijalcu. Messi je namjestio loptu na 18, 19 metara i pogodio od stative.

Gorka Iraizoz krenuo je u drugu stranu, a gol je primio u svoj kut, no to ne umanjuje sjajan potez Argentinca koji je odveo Barcelonu u četvrtfinale.  

Bio je to Messiju treći gol u 2017. i sva tri zabio je iz slobodnjaka.

Nou Camp mu se po tko zna koji put naklonio nakon utakmice...

Idi na 24sata

Komentari 177

  • Pivski trbuh_1988 12.01.2017.

    vidim da izvodi čarolije i u LaLigi,,,aahahahahahaha

  • lorna1989 12.01.2017.

    Atletic zesce pokraden...neugodno mi bilo gledat jucer. Prekrsaj iz kojeg je nastao slobodnjak kojeg je messi zabio uopce nije postojao. Da ne pricam da je igrat Atletica dobio zuti jer je na njemu napravljen prekrsaj kad je dosao u priliku za gol ?!?!

  • Serviseronja 12.01.2017.

    Od svih snimaka na nijednoj pošteno snimljeno da se točno vidi di je to lopta prošla?

Komentiraj...
Vidi sve komentare