Obavijesti

Sport

Komentari 177

Daj mu loptu i makni se: Messi je izveo čaroliju za četvrtfinale

Daj mu loptu i makni se: Messi je izveo čaroliju za četvrtfinale
11

Barcelona je pobijedila Athletic Bilbao 3-1 u uzvratu osmine finala Kupa kralja! Suarez i Neymar zabili su za 2-0, Bilbao se vratio, ali Messi je trećim golom iz slobodnjaka u 2017. odveo Barcu dalje

VIDEO

Namjestio je loptu i pogodio za 3-1. Bio je to gol koji je odveo Barcelonu u četvrtfinale kupa i Messijev treći gol u 2017., sva tri argentinski genijalac zabio je iz slobodnih udaraca...

Enrique vratio Raketu

Tri dana nakon poraza od Bilbaa u prvoj utakmici kupa Barcelona je kiksala u prvenstvu kod Villarreala i opasno su joj se zaljuljale ambicije o dvostrukoj kruni.

U najgorem trenutku dolazio je sjajni Bilbao s kojim se Barcelona mučila više od pola sata i za kojeg do tada nije imala rješenje.

Luis Enrique vratio je Ivana Rakitića na popis igrača na koje računa, ali hrvatski veznjak počeo je na klupi dok je njegovo mjesto u vezi zauzeo u prvom dijelu nevidljivi Rafinha. 

Barca opet teško oštećena

Barcelona je trebala povesti ranije od 36. minute i fantastičnog voleja Luisa Suareza. 

Iniesta je deset minuta prije toga savršeno proigrao Neymara, ovaj je nesebično dao Suarezu koji je pogodio za 1-0, ali pomoćni sudac označio je Neymarovo zaleđe. 

Suarezov 100. gol

Pogreška na štetu Barce kojoj u prvoj utakmici protiv Bilbaa nisu suđena dva penala. I taman kad se na Nou Camp pomalo uvukla nervoza, Messi je dao Neymaru, ovaj vratio Suarezu, a Urugvajac nije mogao pronaći bolji trenutak za 100. gol u dresu Barcelone.

Nezaustavljivi Neymar

Teško da je drugi dio mogao bolje početi. Neymar je projurio po lijevoj strani, branič Bilbaa ga ruši u šesnaestercu i to je bio tako čisti penal da se ni gosti nisu bunili. 

Neymar je ignorirao nepisano pravilo da igrač na kojem je napravljen prekršaj za penal prepusti loptu nekom drugom i zabio je svoj prvi gol u 2017. godini. 

No samo tri minute kasnije šok na Nou Campu.

Bilbao koji do tada nije imao niti jedan jedini udarac prema golu Barcelone zabija za 2-1 preko Enrica Saborita koji šalje loptu iza Cillessena. 

Nou Camp se naklonio genijalcu

Baski su se vratili u igru i opet smo bili na početku jer rezultat je bio identičan onom iz prve utakmice. No 12 minuta prije kraja Nou Camp je ustao i zapljeskao genijalcu. Messi je namjestio loptu na 18, 19 metara i pogodio od stative.

Gorka Iraizoz krenuo je u drugu stranu, a gol je primio u svoj kut, no to ne umanjuje sjajan potez Argentinca koji je odveo Barcelonu u četvrtfinale.  

Bio je to Messiju treći gol u 2017. i sva tri zabio je iz slobodnjaka.

Nou Camp mu se po tko zna koji put naklonio nakon utakmice...

 

Posted by Super Highlights - Spain on 11. siječnja 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka