To je to što me zanima!

Bjelica: Možda ode 5-6 igrača, teško je nešto uopće planirati...

Imamo utakmicu u nedjelju, nakon toga ide reprezentativna pauza. Nakon toga ćemo sjesti i spremati iduću sezonu, iako je teško nešto pripremati kad imate 5-6 igrača koji su spremni za transfer, rekao je Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Dinamovci su u četvrtak završili svoju avanturu u Europskoj ligi ispadanjem od Benfice nakon produžetaka (3-1 ukupno), a oko 15:30 sletjeli su u zagrebačku zračnu luku.

Pogledajte video:

Dinamova delegacija s igračima i stručnim stožerom dočekana je po povratku iz Lisabona. Vrhunska atmosfera popraćena je tamburašima koji su pjevali hitove Prljavog kazališta i Novih fosila. Događaj su upriličile i zagrebačke mažoretkinje.

Pogledajte fotogaleriju:

- Moramo biti ponosni, ovo je stvarno velik uspjeh za hrvatski nogomet, ostvarili smo dva kluba u LP 2020. godine. Nakon svakog poraza ostaje žal, ali skupili smo se u svlačionici, idemo sezonu završiti na najbolji mogući način - rekao je Dominik Livaković pa dodao:

ZA KOLIKO ĆE OTIĆI? Olmo najbolji u Europskoj ligi, bit će skuplji i od Luke Modrića

- Nakon dobrih partija u skupini, zatim protiv Viktorije i Benfice, dobili smo na cijeni. Više će nas respektirati. Siguran sam da će biti još proljeća u Europi.

Potom se okupljenima obratio Emir Dilaver.

- Baš je lijepo vidjeti ovu muziku na aerodromu. Ispisali smo povijest, čarobno je ovo što se dogodilo nakon toliko godina. Sad moramo uživati, do sljedeće godine, a onda opet idemo - kazao je 'modri' stoper pa dodao:

- Iznenadili smo i sami sebe prolaskom Viktorije, pa i pobjedom nad Benficom u prvoj utakmici.

'Možda ode pet-šest igrača'

- Malo smo spavali, od umora, emocija, svega po malo, ali dobro, novi je dan - idemo dalje - kazao je Nenad Bjelica pa nastavio:

- Osjećaj ponosa je prisutan zbog svega što smo pružili. Protiv takvog protivnika morate biti perfektni u obrani i napadu, ali mi to nismo bili. U napadu smo promašili neke šanse koje smo mogli i morali zabiti. 

TRENER DINAMA Bjelica: Tko zna, da smo zabili za 2-1, možda bi se okrenulo...

Osvrnuo se potom na planove za nastavak sezone.

- Imamo utakmicu u nedjelju (Gorica, nap.a.), nakon toga ide reprezentativna pauza. Nakon toga ćemo sjesti i spremati iduću sezonu, iako je teško nešto pripremati kad imate 5-6 igrača koji su spremni za transfer - kazao je Nenad Bjelica.

'Nisam razmišljao o promašajima'

Prtljagu je gurao Amer Gojak, a pronašao je vremena i za okupljene novinare.

- Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali ovo je odlično iskustvo za nas mlade igrače. Ponosan sam na svoje suigrače - rekao je Gojak.

GOJAKOV PROMAŠAJ Sam na pet metara: Ovo je lako mogao biti gol za četvrtfinale...

Traže ga brojni europski klubovi, ali...

- O transferu ne razmišljam, kada dođe vrijeme za to razmišljat ćemo o tom. Produžetke nisam u glavi prevrtio niti jednom, gledam samo prema naprijed - kazao je Gojak.

- Mi možemo igrati s velikim momčadima, nemamo se čega plašiti i to je poruka za sljedeću sezonu - kazao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • dubi1953 16.03.2019.

    Odu li najbolji možemo reći zbogom proljeće

  • FJAKA 16.03.2019.

    Nema veze, daleko smo došli. Samooooooo Dinamoooooooo Zagreeeeeeb

  • bbbdado 15.03.2019.

    Sve nsjbolje i sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare