To je to što me zanima!

Uživo iz Szegeda: 500 navijača Hrvatske stiglo na veliki klasik

Organizatori Europskog rukometnog prvenstva postrožili su uvjete za ulazak u dvorane pa je za sve nužan PCR test ne stariji od 48 sati. Razgovarali smo s grupom navijača iz Slavonskog Broda
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija imala je podršku navijača na prvoj utakmici Europskog prvenstva protiv Francuske. Možda ne tako brojnu kako bi se u uobičajenim okolnostima moglo očekivati, ali i u uvjetima pandemije stiglo je oko 500 ljudi u kockicama.

Ispred Pick Arene u Szegedu, gdje Hrvatska igra utakmice prvog kruga, zatekli smo skupinu raspjevanih navijača iz Slavonskog Broda. Francuskih navijača gotovo i nije bilo. Dvorana prima nešto više od 8000 gledatelja, a na tribinama ih se skupilo oko 5000.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

- Samo pozitivno ludilo. Nema Duvnjaka, Cindrića, Marića, ali vjerujemo u njih. Čuda su moguća - rekli su nam Slavonci i obećali da će glasovi biti na nivou.

- Tko će biti najbolji? Ivan Martinović u iduće dvije godine bit će najjači desni vanjski na svijetu, a i Pešić je uvijek na nivou - dodali su i zapjevali:

"Najlakše je kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako, samo jedna riječ bi bila to: neopisivooo".

Temperatura se u Szegedu uoči utakmice spustila na -3, a navijači su morali ispuniti i stroga pravila organizatora koji, uz covid potvrdu, traže i negativan PCR test ne stariji od 48 sati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rebranac2 13.01.2022.

    Ajmoooooooooooo franceeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • 13.01.2022.

    bravoooo naša mlada reprezentacija,

  • PeroT 13.01.2022.

    Koronaaaaa bježiteeee.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare