To je to što me zanima!

Vatreni se vratili u Dalmaciju! Stotine djece navijale po kiši...

Hrvatska nogometna reprezentacija u 17 sati je imala trening u Omišu, ali zbog lošeg vremena on je trajao samo pola sata, kako se teren ne bi uništio. Kiša neumoljivo pada, ali nije zaustavila 500 navijača
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija izazvala je ludnicu u Omišu, nogometna je Dalmacija prigrlila "vatrene", baš kako dolikuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na današnji dan škole su radile skraćeno kako bi sva djeca mogla doći na otvoreni trening, koji je počeo u 17 sati.

Nažalost, trening je protekao u jesenskom raspoložanju, ali ni kiša koja danima ne prestaje padati nije zaustavila 500-tinjak djece da dođu. Od kiše su se skrivali pod kišobranima. 

Ivan Perišić i izbornik Zlatko Dalić trebali su kasniti zbog polaganja vijenaca poginulima u Domovinskom ratu, ali uspjeli su stići na vrijeme. Nisu se Vatreni zbog lošeg vremena dugo zadržati na terenu kako ne bi uništili travnjak koji su domaćini čuvali posljednjih mjesec dana samo za sutrašnju veliku utakmicu. 

Igrači su se samo kratko rastrčati, odvježbali oko pola sata, a onda je uslijedilo druženje s malenim navijačima. Vatreni su podijelili loptice i autograme te iskoristili priliku za fotografiranje sa svojim vjernim navijačima.

Nije trenirao Filip Bradarić koji, po svemu sudeći ima virozu. Izašao je sa suigračima na teren, ali je brzo otišao u svlačionicu jer se nije osjećao dobro. Od ranije nema Ivana Rakitića i Ante Rebića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sutrašnja (15 sati, HNTV) utakmica bit će pravi spektakl pred 5300 gledatelja, a Ivan Perišić, nakon što je otklonio mogućnost da se Ivan Rakitić oprašta od reprezentacije, najavio je:

- Svi mi igrači jedva čekamo i želimo igrati diljem Hrvatske: i u Zagrebu, i u Splitu, Rijeci i Osijeku, kao i u drugom gradovima.

Omiš tjednima živi za tu utakmicu, a u gradu je opet osvanuo divovski Perišićev dres dimenzija 8x5 metara, koji je na dočeku nakon Rusije visio na tvrđavi Mirabella.

Danas je na stadionu...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • papilon100 31.05.2019.

    Evo vidim Dalic vjezba prekide pa otisli prije kise.Kalinic na golu Vida na stoperu i Pjaca Caktas u napadu.Da je pravi trener prvo bi osiso Vidu na celevo da izgleda ko covjek i ako mu vec treba igrat da bude na beku nikako na stoperu.Lovren bi Vidu svakih 2 minute trebo zasamarat da se nebi gubio a Ladic i Mrmic trebaju ubacit zenskog golmana

  • kakogod 30.05.2019.

    24 sata, sram vas bilo.... “ S obzirom na iskustvo koje sam danas doživjela u Omišu, vezano uz trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu, mogu samo reći da sam duboko razočarana i povrijeđena stvarima koje su se događali uoči i za vrijeme treninga Vatrenih. Sramotno postupanje prema djeci bilo je ispod svakog moguće nivoa.... Naime, osiguranje nije htjelo puštati djecu s kišobranima da se dive svojim junacima, hrvatskim reprezentativcima....Djeci do 13 godina pregledavali su torbe. Sram ih može biti! Neka se srame zaštitari ili oni koji su im dali takve naredbe. Zar HNS misli da će naša djeca nekoga napadati? Trebali su valjda djecu okrenuti naglavačke da shvate nisu naoružana! Čujem da su neka djeca i plakala zbog ovakvog postupanja. Jesu li se dječje suze morale proliti zbog nekoliko pametnjakovića? U što mogu vjerovati djeca koja su ovo danas doživjela? Sutra će biti prvi u redu za Irsku. Od praznika nogometa napravili ste ruglo! Oni su samo djeca” – napisala je uzrujana Omišanka.

  • kakogod 30.05.2019.

    "...Došla mlađa doma. U tuđoj robi. Vodila ih škola na trening reprezentacije pa je pokisla. Svi su pokisli, kaže. Pa di ti je bio kišobran, pitan glupo pitanje. Oduzelo ga osiguranje. I torbe su in na ulazu detaljno prigledali. Školske torbe. Dici od prvog do osmog razreda. Da ne bi, rečeno in je, gađali igrače. Zašto bi dica gađale igrače?! Na otvorenon treningu! Kiša je, uglavnon, padala cilo vrime. Dica su čekala po kiši i bez kišobrana 45 minuta da igrači dođu. Pardon, nakon po ure su in dopustili da uzmu kišobrane. Kad su već bili cili pokisli. Igrači su izašli na teren i brzo utekli nazad u svlačionicu. Da ne pokisnu - priča nam Omišanin...."

Komentiraj...
Vidi sve komentare