To je to što me zanima!

Nexe je junački pao u najvećoj utakmici u klupskoj povijesti

Našičani su se hrabro držali protiv vjerojatnog budućeg njemačkog prvaka u polufinalu Europske lige. Na poluvremenu je bilo pet razlike za Magdeburg, a u nastavku se otvarala velika šansa, ali ipak nije išlo
Vidi originalni članak

Rukometaši našičkog Nexea izgubili su u polufinalu završnog turnira Europske lige u Lisabonu od njemačkog Magdeburga 34-29 (18-13).

Hrvatski doprvak očekivano je doživio poraz u polufinalu EL-a, te će u nedjelju u 16.30 sati igrati za treće mjesto s poraženim iz dvoboja Benfice i Wisle Plock.

Superjaki Magdeburg aktualni je prvak EHF Europske lige i vodeća momčad Bundeslige, najjače lige svijeta, s 29 pobjeda i samo dva poraza, te je Nexe imao minimalne šanse za iznenađenje. 

Ipak, Našičani su pružili sjajan otpor i nakon što su Nijemci vodili s po 6 razlike, u 40. minuti razlika je bila svega dva gola (19-21). Ipak, njemačka momčad je bez ikakve dramatike privela susret kraju za konačnih i za Našičane pristojnih pet razlike.

Kod Nexea je Halil Jaganjac zabio sedam golova, a Ivan Kelić i Fahrudin Melić po šest, dok su kod Magdeburga prednjačili Matthias Muche (8) i Danac Michael Damgaard (5).  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • simri 29.05.2022.

    Nexe je odigrao na gornjoj granici svojih mogućnosti. Nijemci su bili bolji, ali samo da su Našičani uspjeli izjednačiti kada su došli na -2.... Sve u svemu - bravo! I da su tako igrali protiv PPD-a rusturili bi ih.

  • 28.05.2022.

    Zagreb bi spušio 15 razlike.

  • zdravkomm 28.05.2022.

    Netko tko ovo komentira najvjerojatnije je loptu vidio samo na tv-u.potrcao za njom sigurno nije.bravo decki

Komentiraj...
Vidi sve komentare