To je to što me zanima!

I Ćorluku muči ozljeda: Nisam trenirao šest dana, samo igram

Vatreni polako pristižu u stalnu bazu reprezentacije, a izbornik Ante Čačić za utakmice s Kosovom i Finskom ne može računati na Lovrena, Modrića i Rakitića, dok problema ima i Vedran Ćorluka
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci počeli su pristizati u zagrebački hotel As, a danas će u 17 sati imati i prvi trening u 'akciji' za Kosovo i Finsku.

Ante Čačić u ove dvije utakmice ne može računati na kapetana i dokapetana te vrlo važnu Liverpoolovu kariku Dejana Lovrena. Luka Modrić već je operirao koljeno, a neugodnu vijest o ozljedi Ivana Rakitića objavio je danas izbornik. Kao zamjene pozvani su Mitrović, Rog i Antolić, a svi raspoloživi igrači trebali bi doći tijekom dana.

Na žalost tu nije kraj lošim vijestima jer problema s ozljedom ima i Vedran Ćorluka, no on bi ipak trebao biti spreman za obje utakmice.

- Vedran mora na magnetsku rezonanciju zbog bolova u aduktoru koji traju već tjednima, ali sam optuimist što se tiče njegovog nastupa - rekao je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Sam Čarli potvrdio je da ga muči ozljeda.

- Igram stalno, ali rezultati nisu dobri. Bitno je da igram, iako mi zdravlje nije baš nešto, morat ću na magnet, pa ću vidjeti. Nisam trenirao šest dana, samo sam igrao - kaže Ćorluka te dodaje:

- Koga nema, bez njega se mora i siguran sam da imamo dosta kvalitete da ih nadomjestimo. Koliko poznajemo suparnike? Kosovo ne baš, a iz Finske znam Jeremenka iz CSKA, koji je odličan i neugodan igrač, a njihov izbornik je bio pomoćnik u Manchester Cityju, kad je trener bio Eriksson.

Andrej Kramarić u dobroj je formi i mogao bi biti od velike pomoći.

-  Kako stvari stoje, nažalost, moji suigrači nisu u najboljem fizičkom stanju. Ali i to je dio sporta, dio nogometa. Jednostavno, moramo se pripremiti bez njih i ostati na dobrom putu. Dok se dobro osjećam na terenu naravno da sam spreman uskočiti. Nadam se da mogu pomoći.

Stadion je rasprodan u jednom danu praktički. Što znate o Kosovu?

- Pa, dobro, teško mi je sad reć da znam nešto previše, ali svjestan sam da će biti paklena atmosfera. Na neki način je sigurno gušt igrati u takvoj atmosferi jer jednostavno u tom trenutku daješ više od sebe.

Finska nakon Kosova?

- Svako gostovanje je teška utakmica, težak protivnik, treba imati respekta prema svakome bez obzira gdje se nalaze na rang ljestvici. Moramo biti što smo uvijek bili, što je bila Hrvatska i nadam se da neće biti problema.

Kako Hrvatska treba igrati bez Luke i Rakete? Treba li Čačić mijenjati formaciju?

Idi na 24sata

Komentari 49

  • strmi007 03.10.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • ROBA68 03.10.2016.

    Dok Antolic igra mi ovo garant nećemo dobiti,Tata izdao direktivu Antolica prodajemo na zimu,mora igrati i garant ce poceti obadvije tekme..FUUUJJJ

  • Dalmacija u srcu 03.10.2016.

    Svi bježe iz repice, pitanje se zašto. Na kraju će ostati samo Tatini specijalci: Pjaca,Brozo,Antolić, Pivarić,Rog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare