Obavijesti

Sport

Komentari 49

I Ćorluku muči ozljeda: Nisam trenirao šest dana, samo igram

I Ćorluku muči ozljeda: Nisam trenirao šest dana, samo igram
1

Vatreni polako pristižu u stalnu bazu reprezentacije, a izbornik Ante Čačić za utakmice s Kosovom i Finskom ne može računati na Lovrena, Modrića i Rakitića, dok problema ima i Vedran Ćorluka

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativci počeli su pristizati u zagrebački hotel As, a danas će u 17 sati imati i prvi trening u 'akciji' za Kosovo i Finsku.

Ante Čačić u ove dvije utakmice ne može računati na kapetana i dokapetana te vrlo važnu Liverpoolovu kariku Dejana Lovrena. Luka Modrić već je operirao koljeno, a neugodnu vijest o ozljedi Ivana Rakitića objavio je danas izbornik. Kao zamjene pozvani su Mitrović, Rog i Antolić, a svi raspoloživi igrači trebali bi doći tijekom dana.

Andrej Kramaric dosao medu prvima na okupljanje za Kosovo i Finsku Reporter: Antonio Bevanda, 24sata

Posted by 24sata on Monday, 3 October 2016

Na žalost tu nije kraj lošim vijestima jer problema s ozljedom ima i Vedran Ćorluka, no on bi ipak trebao biti spreman za obje utakmice.

- Vedran mora na magnetsku rezonanciju zbog bolova u aduktoru koji traju već tjednima, ali sam optuimist što se tiče njegovog nastupa - rekao je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Sam Čarli potvrdio je da ga muči ozljeda.

- Igram stalno, ali rezultati nisu dobri. Bitno je da igram, iako mi zdravlje nije baš nešto, morat ću na magnet, pa ću vidjeti. Nisam trenirao šest dana, samo sam igrao - kaže Ćorluka te dodaje:

- Koga nema, bez njega se mora i siguran sam da imamo dosta kvalitete da ih nadomjestimo. Koliko poznajemo suparnike? Kosovo ne baš, a iz Finske znam Jeremenka iz CSKA, koji je odličan i neugodan igrač, a njihov izbornik je bio pomoćnik u Manchester Cityju, kad je trener bio Eriksson.

Andrej Kramarić u dobroj je formi i mogao bi biti od velike pomoći.

-  Kako stvari stoje, nažalost, moji suigrači nisu u najboljem fizičkom stanju. Ali i to je dio sporta, dio nogometa. Jednostavno, moramo se pripremiti bez njih i ostati na dobrom putu. Dok se dobro osjećam na terenu naravno da sam spreman uskočiti. Nadam se da mogu pomoći.

Stadion je rasprodan u jednom danu praktički. Što znate o Kosovu?

- Pa, dobro, teško mi je sad reć da znam nešto previše, ali svjestan sam da će biti paklena atmosfera. Na neki način je sigurno gušt igrati u takvoj atmosferi jer jednostavno u tom trenutku daješ više od sebe.

Finska nakon Kosova?

- Svako gostovanje je teška utakmica, težak protivnik, treba imati respekta prema svakome bez obzira gdje se nalaze na rang ljestvici. Moramo biti što smo uvijek bili, što je bila Hrvatska i nadam se da neće biti problema.

Kako Hrvatska treba igrati bez Luke i Rakete? Treba li Čačić mijenjati formaciju?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 49

VIDEO

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima

Zašto je Zekić otišao iz Osijeka? Donosimo pozadinu sukoba sa sportskim direktorom kluba...
EVO GDJE JE PUKLO

Zašto je Zekić otišao iz Osijeka? Donosimo pozadinu sukoba sa sportskim direktorom kluba...

Plus+ Boto od Osijeka želi napraviti 'Lokomotivu na steroidima', ali to bi onda trebalo komunicirati prema van. Zekić je zagovarao pragmatičnost
Modrićeva poruka Kroosu ganula je mnoge: 'Prijatelju, još samo jedno moraš postići...'
SVI ODLAZE, A ON JE I DALJE TU

Modrićeva poruka Kroosu ganula je mnoge: 'Prijatelju, još samo jedno moraš postići...'

Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan, napisao je emotivni Luka svome suigraču