To je to što me zanima!

VIDEO Milan s minimalnom pobjedom ide na gostovanje u Napulj, Rebiću desetak minuta

Talijanski derbi u četvrtfinalu Lige prvaka nije razočarao. Rossoneri su pogotkom Bennacera savladali Napolitance, koji će u uzvratu biti bez nekoliko ključnih igrača zbog kartona
Vidi originalni članak

Milan je u deset dana i po drugi puta savladao Napoli. Nakon što su ih u vrućem Napulju deklasirali s 4-0 u prvenstvu, ovog puta Milan je na svom terenu slavio s minimalnih 1-0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Strijelac jedinog gola bio je Bennacer u 40. minuti nakon sjajne kontre.

Otvorio je Napoli odlično susret. Nekoliko fantastičnih prilika nisu realizirali dok je Milan pomalo stidljivo ušao u susret. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Najviše problema radio je Gruzijac Kvarat­skhelia koji je radio probleme na lijevoj strani. Milan se nakon petnaestak minuta uspio othrvati pritisku gostiju te je stihijski zaprijetio s nekoliko prilika.

Kada je trebalo, igrači Milana pokazali su najviše koncentracije. Sjajnu kontru povukao je Brahim Diaz i u šesnaestercu pronašao Alžirca Bennacera koji je fantastično pogodio za vodstvo rossonera u 40. minuti. U smiraju poluvremena prečku je nakon kornera zatresao Kjaer.

Drugo poluvrijeme nije bilo niti približno sadržajno kao prvo. Opet su Napolitanci bolje ušli u susret, nanizali nekoliko kornera zaredom, ali bez konkretne šanse. 

REAL - CHELSEA 2-0 VIDEO Luka pobijedio Matea, a Real nosi prednost u London

Elmas je pogodio glavom prečku, ali to je bilo to od Napolija u drugom poluvremenu. Vrijedi spomenuti i sjajnu obranu Maignana koji je obranio udarac Di Lorenza s vrha peterca. Napoli će u uzvratu igrati bez stupa u obrani, Korejaca Kima koji je požutio, ali i Anguisse koji je to uspio napraviti dva puta nakon prekršaja na Hernandezu.

Ante Rebić ušao je u 80. minuti te je ostao bez konkretnog učinka. Bivši dinamovac Rrahmani odigrao je cijeli susret za Napoli te požutio nakon naguravanja sa Saelem­aekersom. Uzvrat se igra 18. travnja u Napulju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Palmanova 13.04.2023.

    ovaj Napulj je bez Oshimena nula,kao Dinamo bez Mamica

  • domba18 13.04.2023.

    Kako je propao Ante Rebić to je strašno

  • samo_sam_realan 13.04.2023.

    Veceras pioli potpuno nadmudren ali individualna kvaliteta pojedinaca je prevagnula na stranu Milana, uzvrat ce biti zanimljiv, napoli uz ozljedene nece moci racunati na kartinirane igrace i tu se nadam i ocekujem pobjedu Milana… Forzza Milan

Komentiraj...
Vidi sve komentare