Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Milan s minimalnom pobjedom ide na gostovanje u Napulj, Rebiću desetak minuta

VIDEO Milan s minimalnom pobjedom ide na gostovanje u Napulj, Rebiću desetak minuta

Talijanski derbi u četvrtfinalu Lige prvaka nije razočarao. Rossoneri su pogotkom Bennacera savladali Napolitance, koji će u uzvratu biti bez nekoliko ključnih igrača zbog kartona

Milan je u deset dana i po drugi puta savladao Napoli. Nakon što su ih u vrućem Napulju deklasirali s 4-0 u prvenstvu, ovog puta Milan je na svom terenu slavio s minimalnih 1-0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Strijelac jedinog gola bio je Bennacer u 40. minuti nakon sjajne kontre.

Otvorio je Napoli odlično susret. Nekoliko fantastičnih prilika nisu realizirali dok je Milan pomalo stidljivo ušao u susret. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Champions League - Quarter Finals - First Leg - AC Milan v Napoli

Najviše problema radio je Gruzijac Kvarat­skhelia koji je radio probleme na lijevoj strani. Milan se nakon petnaestak minuta uspio othrvati pritisku gostiju te je stihijski zaprijetio s nekoliko prilika.

Kada je trebalo, igrači Milana pokazali su najviše koncentracije. Sjajnu kontru povukao je Brahim Diaz i u šesnaestercu pronašao Alžirca Bennacera koji je fantastično pogodio za vodstvo rossonera u 40. minuti. U smiraju poluvremena prečku je nakon kornera zatresao Kjaer.

Champions League - Quarter Finals - First Leg - AC Milan v Napoli

Drugo poluvrijeme nije bilo niti približno sadržajno kao prvo. Opet su Napolitanci bolje ušli u susret, nanizali nekoliko kornera zaredom, ali bez konkretne šanse. 

VIDEO Luka pobijedio Matea, a Real nosi prednost u London
VIDEO Luka pobijedio Matea, a Real nosi prednost u London

Elmas je pogodio glavom prečku, ali to je bilo to od Napolija u drugom poluvremenu. Vrijedi spomenuti i sjajnu obranu Maignana koji je obranio udarac Di Lorenza s vrha peterca. Napoli će u uzvratu igrati bez stupa u obrani, Korejaca Kima koji je požutio, ali i Anguisse koji je to uspio napraviti dva puta nakon prekršaja na Hernandezu.

Ante Rebić ušao je u 80. minuti te je ostao bez konkretnog učinka. Bivši dinamovac Rrahmani odigrao je cijeli susret za Napoli te požutio nakon naguravanja sa Saelem­aekersom. Uzvrat se igra 18. travnja u Napulju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, četvrtfinale, 1. utakmica 21.00 , San Siro: sudac: István Kovács (Rumunjska)
Milan
Bennacer 40'
1 : 0
Napoli
Sortiranje događaja
90'+5

Gotova je utakmica Milana i Napolija. Domaćini su minimalno savladali Napoli pogotkom Bennacera u 40. minuti. Uzvrat je za šest dana u Napulju.

90'+4

Naguravanje Saelem­aekersa i Rrahmanija nakon duela u šesnaestercu igrača Milana s Lobotkom. Sudac je nagradio oba igrača sa žutim kartonom.

90'

Igra se još pet minuta sučeve nadoknade.

90'

Pokušaj iz daljine Leaa! Ipak, njegov prizemni udarac bez problema obranio je Meret.

87'

Nevjerojatna obrana Maignana! Di Lorenzo je pucao s vrha peterca, a francuski vratar izvukao je loptu iz rašlja i poslao u korner!

Komentari 12