To je to što me zanima!

Tyson vs Jones: Stari majstori ušli u ring, završilo neodlučeno

Meč velikana u Los Angelesu - Mike Tyson vratio se boksu nakon 15 godina protiv boksačkog anarhista Roya Jonesa Jr. Meč je bio egzibicijski, ali je ponudio dosta dobrog boksa
Vidi originalni članak

Da su okolnosti bile uobičajene, Mike Tyson (54) pobijedio bi u povratničkom boksačkom meču nakon 15 godina protiv Roya Jonesa Jr-a (51).

Dominirao je Iron Mike tijekom osam rundi po dvije minute, ali mu je samo jedan od tri suca dao prednost. Drugi je, bizarno, išao u korist Roya, a treći je rekao da je neodlučeno pa službenog pobjednika, kako su najavljivali, nije bilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson se vratio boksu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zadovoljan sam s tim. Zabavio sam publiku i bitno da su oni sretni - rekao je bivši svjetski prvak Tyson nakon meča.

- Ne boksam na neodlučeno, čovječe. Ali kako on udara u glavu i tijelo, kako baca te ruke... Nebitno je, sve boli - kazao je Roy Jones i dodao kako bi volio da ovakav događaj ponove.

Mike nije bio baš tako entuzijastičan.

- Bojao sam se da bi me mogao ozlijediti. Pa završio je karijeru prije samo tri godine. Zašto nitko ne brine za moju gu*icu? Nisam se borio 15 godina, a svi pričaju samo o tome kako je onm prošao. Nisam više div, sad sam početnik - zaključio je Tyson koji je ipak pokazao zavidnu razinu spremnosti duboko u pedesetima.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sasa66 30.11.2020.

    Hrga voli starije protivnike, evo Tayson je jedan takav statiji protivnik.... koj bi Hrgovića lansirao u mirovinu, dok nabrojiš do 10.

  • Plenković 29.11.2020.

    Tyson bi sredio Hrgovića bez problema

  • hisense 29.11.2020.

    Mogao se boriti Hrgovic to su protivnici kakve on voli preko 50g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare