To je to što me zanima!

Hrvatica koja je osvojila srebro: 'Uzor mi je rođak Mate Parlov, a skoro sam odustala od atletike'

Sanjala sam nastup na Olimpijskim igrama, ali želim otići i u Pariz. I da prođe to pandemijsko vrijeme, pa da se tamo mogu normalno družiti sa svim hrvatskim sportašima, priča nam Matea
Vidi originalni članak

Počela sam trčati sasvim slučajno. Kao klinka sam trenirala rukomet, a onda na jednom natjecanju trčala za školu na 600 metara, bila treća i tu me zapazila trenerica Nina Katalinić, priča nam Matea Parlov Koštro (30), koja je ispisala povijest hrvatske atletike.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • pipolino 15.08.2022.

    Ovo je medalja, koja odskače od svih ostalih medalja naših atletičarki.Blanka,Sandra i Sara su se borile s daljinama i visinam, a ona se borila sa protivnicama. koje ti pušu u leđa. Svak čast. Najbolja sportašica Hrvatske u 2022.godini,bez premca.

  • Leta Semoa 14.08.2022.

    Sa mnom u školu išao Mate Parlov, dve godine od mene mlađi. Samo ne onaj Mate Parlov koji je ovoj uzor, nego nećak od Mate Parlova, taj nema kome za nešto da bude uzor!

  • kipchoge 14.08.2022.

    Svaka čast Matea! Ova cijela priča s gubitkom stipendije i nemogućnost sponzoriranja kao i vani je jako tužna i frustrirajuća. No budi svoja i hladne glave, ne odustaj, isplatit će se kad tad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare