To je to što me zanima!

Vaha i Marokanci evakuirani iz ratne zone: Sletjeli su u Rabat

Bivši trener Dinama se s marokanskom reprezentacijom našao usred vojnog puča u Gvineji pa je utakmica protiv domaće selekcije otkazana. A na kraju su ipak uspjeli izbjeći dodatne probleme
Vidi originalni članak

Dobro jutro iz Rabata! Reprezentacija je sretno stigla kući nakon nevjerojatnog putovanja za većinu njih, napisao je marokanski novinar Jalal Bounouar. Tako je i bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić na sigurnom nakon što su cijeli dan u hotelu slušali pucnjeve i gledali vojnike na ulici glavnog grada Gvineje, Conakryja.

VIDEO: DRAMA U GVINEJI Vaha u ratnoj zoni: Čuje se pucnjava, čekamo evakuaciju

Podsjetimo, Vaha je za francuski L'Equipe objasnio kakva je situacija bila u nedjelju.

- Smješteni smo nedaleko od predsjedničke palače. Vidio sam da vojnici trče, ali na ulici nema puno ljudi. Igrači su zabrinuti i nemirni, ali ja sam naviknut pa mi to nije neki problem. Situacija je bizarna - rekao je bivši trener Dinama za Francuze.

Navodno su vojnici izvršili državni udar pod vodstvom bivšega francuskog legionara Mamadyja Doumbouya revoltirani jer je Alpha Conde treći put za predsjednika. Tamošnje ministarstvo obrane objavilo je da nikakvog puča nije bilo, odnosno kako je napad pobunjeničkih snaga na predsjedničku palaču uspješno odbijen.

OŠTAR ODGOVOR Uvrijeđena zvijezda odgovorila Vahi: Sljedeći put reci istinu!

Bilo kako bilo, za Halilhodžića i njegovu reprezentaciju bitno je da su uspješno evakuirani, a pitanje je što će biti s tom utakmicom, kao i naravno cijelom situacijom u Gvineji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jadna drzavo !!! 06.09.2021.

    Blizu nam se kraj,kazem ja

  • KrešimirHuzek 06.09.2021.

    koji vrag te tjerao u Maroko gvineju i te zemlje treceg svijeta ? Pa sakupio si dosta love sad uzivaj... sta ti ovo treba.

  • Blaž Bahat 06.09.2021.

    Bježi Vaha, bitna je glava na ramenima, kažem ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare