To je to što me zanima!

Vaha: Muče nas ozljede, evo, Vrsaljko će morati na operaciju

Jutros smo odlučili, Šime Vrsaljko mora na operaciju trbušnog zida. Probali smo konzervativno, ali čim bi počeo jače trenirati odmah bi ga boljelo, otkrio je Vaha
Vidi originalni članak

Bit će teška utakmica, svi su 'našpanani'. Naravno, svaka pobjeda je dobrodošla, ali ja bih volio da bude što efikasnija, rekao je Vahid Halilhodžić u najavi jedinog hrvatskog derbija. 

Vaha i njegov Dinamo majstori su za 1-0, i sada bi taj rezultat bio poželjan.  

- Naravno da bi, iako, ja bih volio da bude 4-0 za nas. 

Fatos Beqiraj najistureniji je Dinamov igrač u svim Vahinim planovima. Iako nije u golgeterskoj formi, Vaha mu vjeruje, a o njemu pričaju i u Hajduku.

- Čitao sam što je rekao, ali ja nisam nikad pričao da ću im zabiti. Volio bih da tek nakon utakmice Vejić ne može spavati zbog mene. No nije važno tko zabije, neka zabije i Kelava, samo da mi pobijedimo - odgovorio je Beqiraj Vejiću, a Vaha se umiješao:

- Kakav Kelava?! Ti ga zabij. Tko će Kelavu dočekati? Pa morali bi igrati 100 godina da on zabije - našalio se trener pa dodao:

- Imam dobar osjećaj, protiv Belupa nisam imao. Problem su nam i dalje ozljede - rekao je Vaha pa otkrio nešto novo: 

- Evo jutros smo odlučili, Vrsaljko mora na operaciju trbušnog zida. Probali smo konzervativno, odmarali ga, ali čim bi počeo jače trenirati odmah bi ga boljelo. Moramo pitati i Šimu, on u početku nije htio ni čuti za operaciju, a njegova mora biti zadnja. Nije mu sad lako, poletio je, a ovo ga je vratilo u realnost posla kojim se bavi. No bolje da ode sada jer će rehabilitacija biti kraća  nego da još čeka.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kalabek 19.03.2011.

    Kažem ja Dinamo je neupitno bolji ,ali lopta je okrugla

  • diKEMbe99 18.03.2011.

    Ajmo Istro aleeeeeeeeeeee....... Prvo Istru pobijedite pa onda magarci dodjite se priijetit u Zagreb.

  • ivanv11 18.03.2011.

    Krivo se Vaha izrazija ili je reporter krivo svatija ,evo ispravljam navod od gornjeg teksta pošto to redakcija nije primjetila ,svi ćemo biti zadovoljni sa rezultatom 0:1 ,a ne kako piše 1:0 .

Komentiraj...
Vidi sve komentare