To je to što me zanima!

Vahin izbor je kapetan U-19 reprezentacije Renato Kelić

Šime Vrsaljko i Arjan Ademi su moji veliki prijatelji, a Vaha je odličan trener. Bio bih lud kad ne bih htio u Dinamo, rekao je nogometaš Slovana iz Libereca Renato Kelić
Vidi originalni članak

Iako je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama, najavljivao kako neće trošiti puno novca u siječnju na pomolu je još jedan transfer. Nakon Antuna Palića, Brezovca i Alispahića, Zagrepčani bi iz Slovan Libereca trebali dovesti kapetana naše U-19 reprezentacije Renata Kelića.

- Čuo sam da me Dinamo želi, ali još nisam dobio službenu ponudu. Ako ona dođe mislim da ću odmah otići u Maksimir - rekao je Vinkovčanin i dodao:

- Dinamo i Slovan se ne mogu uspoređivati. Želja mi je zaigrati za veći klub, a odlazak na Maksmir bi bio korak naprijed.

Kelić je stoper, a može igrati i na bočnim pozicijama. Hrvatski prvak bi mogao platiti 500.000 eura, a dio transfera mogao bi biti i Miroslav Slepička.

- Ovdje već godinu dana igram standardno, zabio sam i tri gola. U Dinamu se ne bih bojao konkurencije iako oni imaju sjajne igrače u obrani - kaže Kelić i nastavlja:

- Vrsaljko i Ademi su moji veliki prijatelji, a Vaha je odličan trener. Bio bih lud kad ne bih htio u Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • FC Sheffield Thursday 08.01.2011.

    dinamu n e trebaju nikakve salate,kelici,silvestri nego targetman u 16-ercu ala CRESPO,INZAGHI koji trpa sve sto ovi danas zadnjih 20g fulaju,kao npr onaj zicer beciraja iz villarreala.do 16-erca smo uvijek dolazili a sta poslije?

  • INA_1 08.01.2011.

    VINKOVCI!! Nadam se da je ovo samo jedan od fenomenalnih mladih perspektivnih nogometaša koje je iznjedrio grad na Bosutu! Sretno!

  • ne0 08.01.2011.

    Naprijed DINAMO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare