To je to što me zanima!

Valbuena: Igrao bih nogomet s Karimom, nije da je ubio nekog

Zbog cijele situacije oko seks skandala, Mathieu Valbuena je pao u formi, a nije bio pozvan ni na utakmice protiv Njemačke i Engleske u studenom 2015. godine
Vidi originalni članak

Francuski veznjak Mathieu Valbuena u nedjelju je rekao da bi rado igrao uz Karima Benzemu u reprezentaciji na Europskom prvenstvu u Francuskoj unatoč ucjeni. Podsjećamo, Benzema je ucjenjivao Valbuenu snimkom na kojoj Mathieu ima intimne odnose sa svojom suprugom.

- Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali da, nema problema, sve je moguće. Nije da je ubio nekoga  - rekao je veznjak Lyona za televizijsku postaju TF1.

Benzemu je Francuski nogometni savez izbacio iz reprezentacije zbog sudjelovanja u ucjeni. Benzema je seks skandalom počinio kriminalno djelo, a prijeti mu čak do pet godina zatvora.

- Europsko prvenstvo bio je naš cilj zadnje dvije godine. Pripremamo se za prvenstvo i ne mogu zamisliti da nisam dio reprezentacije - kaže Valbuena.

Zbog cijele situacije oko seks skandala, Valbuena je pao u formi, ozlijedio se, a nije bio pozvan ni na prijateljske utakmice protiv Njemačke i Engleske u studenom 2015. godine. Didier Dechamps je izostavljanje iz reprezentacije objasnio kao "zaštitu svojeg igrača zbog cijele situacije oko ucjene".

- Bilo mi je teško prihvatiti sve to. Bio sam izrazito ljutit u to vrijeme jer sam ja taj koji je bio žrtva, a dva puta sam bio kažnjen. Gledajući sada, razumijem njegovu (Deschampsovu) odluku. Vrijeme je za ići naprijed - zaključio je francuski veznjak. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • strmi007 11.01.2016.

    ma igrat će Benzema.Uostalom nedužan dok se dokaže suprotno

  • Xyster 11.01.2016.

    Pozvat će Benzemu na kraju, bez njega nemaju šanse.

  • Istra1852 11.01.2016.

    Euro bez Benzeme, pa to kao da Messi ili Ronaldo ne igraju za svoje repke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare