To je to što me zanima!

Valdesova i Gutijeva oklada za El Clasico: Tko izgubi mora...

Tko izgubi, mora slaviti s protivničkim navijačima, dogovor je dvojice nekadašnjih rivala. Victor Valdes branio je za Barcelonu, a Guti je bio veznjak Real Madrida...
Vidi originalni članak

Nema šanse da Real pobijedi Barcelonu. Evo, ako dobijete, otići ću na madridski trg Cibeles i fotografirat ću se, napisao je Victor Valdes u poruci Gutiju.

I tako je krenulo. Bivši golman Barcelone, danas rezerva u Manchester Unitedu, dogovorio je okladu s nekadašnjim rivalom iz madridskog Reala. Tko izgubi, mora ići na mjesto gdje protivnički navijači slave pobjede svog kluba. U Realovom slučaju, radi se o trgu Cibeles u centru Madrida. Kod Barcelone je to fontana Canaletes u katalonskom glavnom gradu. 

- Činiš se sigurnim u pobjedu. OK. Ja prihvaćam. Ako Barcelona pobijedi, otići ću na fontanu i fotografirati se kao dokaz da sam bio - prihvatio je Guti Valdesovu ponudu.

El Clasico je na rasporedu u nedjelju u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Običan Pučanin 21.03.2015.

    Simpatizer sam Reala i po meni nema veceg kluba u povijesti od Madridjana..ali moram priznat da je barca u cudesnoj formi i da messi igra predivan nogomet. Naravno da se nadam da ce Real pobijediti ali ovaj puta prije svega zelim da bude dobra utakmica bez ikakve nepravde. Neka pobijedi bolji i spremnij!

  • Stručni komentator 21.03.2015.

    Valdes jedan od najgorih golmana što su ikada branili.

  • bela-strela 21.03.2015.

    Ako sudac bude na nivou kvalitetetan nogomet je unaprijed programiran..

Komentiraj...
Vidi sve komentare