To je to što me zanima!

Valverde: Rakitić? Imamo puno igrača na njegovoj poziciji...

Kad Messi ima loptu, nešto će se dogiditi suparniku, on ima talent kakav nema nitko, svakome može pobjeći, čak i radi stvari koje nitko ne vidi, ni publika na stadionu, ponekad ni ja!, rekao je Valverde
Vidi originalni članak

Prošlih sezona nezamjenjiv, nije se spuštao ispod 4000 odigranih minuta u svim natjecanjima, ove sezone na terenu je proveo svega 233 minute. Mizernih 18,5 posto mogućih.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan Rakitić u Barceloni je došao u rang igrača za taktičke zamjene ili onoga koji ulazi kad trener iz igre vadi nekog junaka kako bi pobrao ovacije navijača.

Arthur igra gotovo tri puta više, Carlos Perez duplo više, a veću je minutažu nego svom 'nezamjenjivom' trener Ernesto Valverde dao čak i Arturu Vidalu, klincu Ansuu Fatiju i Junioru Firpu!? Od ozbiljnih igrača manje ove sezone igraju samo ozlijeđeni Rafinha i Umtiti.

U utorak je Barcelona pobijedila Valladolid 5-1, a Rakitićev se status malo popravio: ušao je u 60. minuti. I asistirao čudesnom Leu Messiju.

- On nam je dao puno i nadamo se da će nastaviti - rekao je Valverde na pitanje o Rakitiću, pa nastavio:

- Imamo puno igrača na njegovoj poziciji i mijenjamo, neki zabijaju golove, a danas Arthur uopće nije bio u momčadi, dok je Alena igrao vrlo malo. Nadamo se da će Ivan i dalje davati doprinos našoj momčadi.

Priča utakmice bio je Leo Messi. U pravom izdanju. Zabio je dva gola, među kojima i svoj 50. u karijeri iz slobodnog udarca.

TAJNI SASTANAK INTERA I BARCE 'Rakitić bi mogao postati dio najvećeg transfera ove godine'

- Sve je bliže svojoj pravoj formi. Kad Leo ima loptu, nešto će se dogiditi suparniku, on ima talent kakav nema nitko, svakome može pobjeći, čak i radi stvari koje nitko ne vidi, ni publika na stadionu, ponekad ni ja! - rekao je Valverde.

Pohvalio je i visoku pobjedu:

- Pa Valladolid je igrao neriješeno s Atleitcom i Realom, nije ga uopće lako pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mali T 30.10.2019.

    Neće ni Valverde dugo👍

  • 30.10.2019.

    De jong mora još puno žganaca papati da bi raketu stigo nije mi se baš najbolje uklopio

  • 30.10.2019.

    Kad Messi ima loptu, nešto će se dogoditi suparniku, on ima talent kakav nema nitko, svakome može pobjeći, čak i radi stvari koje nitko ne vidi, ni publika na stadionu, ponekad ni ja!, rekao je Valverde. Bravo Valverde otkrio si ameriku kasniš jedno 10 godina u s vezi Messija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare