To je to što me zanima!

Valverde započeo bez Messija pa požalio: Barca opet kiksala

Barcelona je doživjela novi šok, već treći ove sezone. Ovoga puta su oni na svom Camp Nou izvukli 'samo' remi protiv Athletic Bilbaa. Posebno čudi Valverdeova odluka da Messija u toj utakmici ostavi na klupi...
Vidi originalni članak

Barcelona je upisala i treći uzastopni kiks! Nakon remija s Gironom i poraza od Levantea, kod kuće je odigrala 1:1 s Athleticom.

Krenuo je Ernesto Valverde bez Messija i Busquetsa, iako je dobro znao statistiku da je u utakmicama kada Messi nije igrao iako nije bio ozlijeđen ili suspendiran Barca od 11 okršaja upisala svega pet pobjeda, uz pet remija i jednog poraza.

Luis Suarez zaprijetio je u sedmoj minuti, Inaki Williams na drugoj strani u 12., a Garcijin udarac u 13. zaustavio je Ter Stegen. I Beriche je pokušao u 15. minuti, gosti iz Bilbaa bili su opasniji u uvodu.

U 23. je zbog ozljede Inigo Martinez morao izvan igre. U 34. je pokušao udarcem i Rakitić, otišlo je pokraj gola, a u 38. je Suarezov obranio golman.

U 39. je i Coutinho pokušao, ali taman u jeku Barcine dominacije, gosti su poveli! U 41. minuti Susaeta je asistirao, a Oscar De Marcos pogodio.

NOVO RUHO Barcelona predstavila novi grb: Stari 'FCB' odlazi u povijest...

Coutinho je imao jako dobru šansu u 45. minuti, golman je opet bio uspješniji. Sergi Roberto zbog ozljede je zatražio zamjenu u 51. minuti i upitan je za sraz u Ligi prvaka protiv Tottenhama.

Barcelona je pritiskala, Dembele je u 54. pucao, a u 55. je Messi morao u igru, Valverde je izvadio Vidala. U 62. je minuti Coutinho uzdrmao gredu, pa je zaprijetio Suarez, pa na drugoj strani pobjegao Raul Garcia, pa još jednom Rakitić, dvaput Messi...

Šest minuta prije kraja Barca je uspjela izjednačiti. Pola je posla napravio Messi, a strijelac je bio Munir El Haddadi, koji je ušao četiri minute ranije umjesto Dembelea. U 90. je još jednom pokušao Rakitić, ali ostalo je 1:1.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 30.09.2018.

    Nu kako su sad realni ti barcini navijaci..nemam nista za zamjerit

  • danko1471991 29.09.2018.

    Valverde odhebi i ti i tvoje stalne rotacije koje veze s mozgom nemaju,uništio si igru Barcelone i vrijeme je da odeš sto dalje od grada Barcelona....za tebe su klubovi kao Bilbao i slični(to je tvoj zenit)...Conte je slobodan i vrijeme je da konačno pravo trenersko ime sjedne na klupu Katalonskog ponosa...

  • Frenkyy 29.09.2018.

    Ajde šta ste se rasplakali? Ne brinite, danas će Real popušit pa ćete još povećat prednost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare