To je to što me zanima!

Van der Vaart opleo po Süleu: Pa on je 'njemački Maguire'

Sule je katastrofalno reagirao kod oba gola Japanaca, a dio krivice, priznao on to ili ne, ide i na dušu njemačkog izbornika koji ga je stavio na desnog beka, iako je on po vokaciji stoper
Vidi originalni članak

Njemački izbornik Hansi Flick nakon poraza od Japana u 1. kolu Svjetskog prvenstva kritizirao je Niklasa Sülea, a nakon ispadanja 'elfa' Rafael van der Vaart je poentirao:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njemačka ima problema u obrani. Süle nije nogometaš svjetske klase. On je njemački Harry Maguire - rekao je bivši igrač HSV-a, Reala i Tottenhama.

Podsjetimo, Sule je katastrofalno reagirao kod oba gola Japanaca, a dio krivice, priznao on to ili ne, ide i na dušu njemačkog izbornika koji ga je stavio na desnog beka, iako je on po vokaciji 'strogo' stoper što potvrđuju i njegove fizičke predispozicije kojima se ne može ravnopravno boriti s brzonogim krilnim napadačima.

VELIKO SLAVLJE VIDEO Ludnica u autobusu 'vatrenih': Orio se dalmatinski klasik pa ravno na - kupanac! LOVA DO KROVA Koliko je HNS zaradio ulaskom 'vatrenih' u četvrtfinale SP-a?

- Kad odem na utakmicu amaterskog kluba nedjeljom tamo mogu pronaći tri igrača poput njega - zaključio je Nizozemac.

Sule je karijeru u Darmstadtu, a preko Hoffenheima došao do Bayerna, koji mu nije produžio ugovor pa je ovo ljeto kao slobodan igrač prešao u dortmundsku Borussiju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare