To je to što me zanima!

Van Dijk nije poput Marcela: Pa koga briga što su suci svirali?!

Koga briga? Pa mi smo prošli, rekao je Liverpoolov stoper Van Dijk nakon što su Englezi uz užasno suđenje Skomine izbacili Romu. Njega, očito, to ne zanima, za razliku od Realovog Marcela koji je iskreno priznao greške
Vidi originalni članak

Talijani su bijesni na slovenskog suca Damira Skominu koji je Romu lošim suđenjem gotovo masakrirao u polufinalu Lige prvaka protiv Liverpoola.

ROMU MASAKRIRALI SUCI Talijani grme: Opet pokradeni, sramota! Ovako više neće ići...

Čelnici 'vučice' smatraju da je pravo vrijeme za uvođenje VAR-a u natjecanje, dok sam predsjednik James Palotta glasno govori o sramoti Uefe.

Romi nisu svirana dva čista penala dok je pri jednom Liverpoolov Arnold trebao biti i isključen. S tim pitanjem novinari su dočekali i najskupljeg stopera svijeta, Virgila Van Dijka iz Liverpoola.

- Koga briga? Pa mi smo prošli - odbrusio je Nizozemac.

REALOVAC ISKREN Marcelo priznao: Bio je penal za Bayern, nećemo se lagati...

Za razliku od Realovog Marcela nije htio priznati očito. Podsjećamo, na utakmici Reala i Bayerna u utorak, Brazilca je pogodila lopta u ruku u kaznenom prostoru Reala, no turski sudac Cüneyt Çakir nije ništa svirao.

- Budimo iskreni, pogodila me lopta u ruku, mislim da je to bio penal - rekao je lijevi bek prvaka Europe. Sudačke ekspertize kasnije su potvrdile kako je Bayern u tom slučaju oštećen, baš kao i Roma sinoćnjim sudačkim performansom Damira Skomine.

Liverpoolovog stopera, očito, takve stvari niti malo ne pogađaju, iako je njegov klub i u četvrtfinalu protiv Manchester Cityja imao značajan sudački poguranac.

Upitan o tome kakve su šanse Liverpoola protiv Real Madrida 26. svibnja u kijevskom finalu, Van Dijk je objasnio:

- Pogledajte način na koji igramo, način na koji pritišćemo protivnika i način na koji dominiramo - sipa branič pa nastavlja:

- Sada nam ostaje uživati nekoliko dana pa se moramo fokusirati na Premiership gdje imamo još posla - završava.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Karlo Butić Butigol 03.05.2018.

    Kako izvrcete rijeci, Marcelo nije rekao da ga je lopta pogodila u ruku i da je trebao biti penal,vec samo da ga je lopta pogodila u ruku...znaci ako je bilo izvan 16 metara mogao je biti i slobodnjak!

  • potparol.fr 03.05.2018.

    On je profesionalac,, placen je da donosi klubu rezultate....zasto bi se on zamarao oko sudaca koji mu sude,pogotovo jer je rezultat pozitivan za njega.Sudac je bio los,al` to najmanje ima veze s igracima. Nekom je pasalo takvo sudjenje i takvo je i bilo...oni nezadovoljni ce to sutra zaboraviti.

  • 03.05.2018.

    sa Van Dijkom Liverpool nema sta trazit u finalu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare