To je to što me zanima!

Van Marwijk: Robben će nam se priključiti na SP-u

Posljednje vijesti koje smo dobili za njega su ohrabrujuće, ozljeda izgleda nije toliko opasna, obznanio je optimističnu vijest izbornik V. Marwijk
Vidi originalni članak

Arjen Robben, sjajni nizozemski nogometni reprezentativac, ozlijedio je sam sebe (lijevo koljeno) na prijateljskoj utakmici protiv Mađarske (6-1), koja je igrana u subotu. Prve informacije su djelovale toliko ozbiljno da su ostavljale jako malo prostora da se nogometaš Bayerna oporavi u kratkom roku, te da zaigra na Svjetskom prvenstvu, gdje bi Nizozemska trebala biti u uskom krugu favorita za najviša postolja. No, u nedjelju navečer se nizozemski izbornik Bert van Marwijk oglasio s optimističnom izjavom:
- Odlučio sam da neću tražiti zamjenu za Robbena. Dajem mu svo moguće vrijeme za oporavak. Posljednje vijesti koje smo dobili za njega su ohrabrujuće, ozljeda izgleda nije toliko opasna kakvom se činila na početku. Čekamo ga ovdje u Južnoafričkoj Republici - rekao je Van Marwijk, koji je s ostatkom reprezentacije doputovao na jug Afrike tijekom nedjelje.
Najavljeno je da bi se Robben ostatku momčadi na poprištu Mundijala trebao priključiti krajem tjedna. Podsjećamo da se Nizozemska nalazi u skupini E na Mundijalu zajedno s Danskom, Japanom i Kamerunom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vlaka 06.06.2010.

    Ja nebi ostpisao Nizozemce pa i Njemačku, Italiju i Fracunsku vjecne sudionike završnice uza sav respekt prema Španjolcima, Englezima i Brazilcima.

  • amsterdam 06.06.2010.

    kakav igrac

  • Skaljarin 1950 06.06.2010.

    @nizozemac - povreda je u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare