To je to što me zanima!

Van Persie ide u Srbiju na liječenje tekućinom fetusa!

Nizozemski napadač ozlijedio je gležanj i odlučio ići u Beograd na liječenje nekonvencionalnom metodom u kojoj se koristi tekućina iz posteljice
Vidi originalni članak

Liječnički karton Robina van Persija polako se pretvara u skup dokumenata zavidne debljine. Nizozemac se svake sezone barem jedanput teže ozlijedi, ni ova sezona nije izuzetak. U prijateljskom ogledu protiv Italije nizozemski napadač je ozlijedio gležanj i prve prognoze pokazale su da neće igrati do kraja sezone. Nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da pauza ne bi trebala biti duža od dva mjeseca, a Van Persie je odlučio liječiti se kako mu je savjetovao - prijatelj.
- Idem u Srbiju kod doktorice alternativne medicine koja je pomogla mom bivšem suigraču Danku Lazoviću - rekao je Van Persie, koji je sa srpskim nogometašem igrao u Feyenoordu. Britanski mediji provalili su kako se terapija temelji na korištenju konjske posteljice. Priču su prenijeli i srpski mediji, koji ne spominju konjsku nego ljudsku postaljicu.
- Njezine metode mnogima nisu jasne, ali ja dobro znam o čemu je riječ. Terapija se temelji na masaži bolnog mjesta koristeći tekućinu iz posteljice - objasnio je Van Persie. Nije ni sam siguran koliko je terapija uspješna, ali ne boji se pokušati.
- Zašto ne pokušati, sigurno mi ne može naškoditi. A ako pomogne, sjajno. Konzultirao sam se s liječnicima Arsenala i oni nemaju ništa protiv - kaže Van Persie.
Ime neobične liječnice srpski mediji nisu uspjeli otkriti, no portal alo.rs tvrdi kako je riječ o ženi iz Novog Beograda koja je već liječila igrače Liverpoola Youssija Benayouna i Alberta Rieru. Izraelca je mučila ozljeda butnog mišića, a Španjolca stopalo.
- Apsolutno je nemoguće da se posteljica legalno koristi izvan zdravstvene institucije. Ona se koristi isključivo u znanstvene svrhe, za proizvodnju lijekova i razna istraživanja - rekao je za alo.rs srpski liječnik Moma Jakovljević.
- Trebalo bi ustanoviti rabi li ta žena ljudske posteljice. Ako je riječ o posteljicama životinja, ona laže pacijentima. Ako rabi ljudske, to je kazneno djelo - dodao je dr. Jakovljević.
"Nadriliječnica" iz Novog Beograda navodno pacijentima naplaćuje 50 eura po tretmanu. Ali samo "običnim" pacijentima. Za poznate i slavne navodno postoji posebna tarifa, koja doseže i nekoliko tisuća eura. Terapije su, prema izvorima alo.rs, gotovo uvijek uspješne. Pomogne li i Van Persiju, ova će gospođa moći još malo podignuti cijenu.
- Ma kakve babe, mene su od ozljeda liječile 18-godišnje manekenke. Nakon dva dana bih ozdravio - komentirao je bivši srpski nogometaš Saša Đuričić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dusansk 17.11.2009.

    Saša Đuričić....wtf ??? Saša Čurčić !!!

  • adidas_3 17.11.2009.

    ..sramota!!

  • Zeljk0 17.11.2009.

    18 godisnje manekenke? maturantice 4 razreda gimnazija...lijepo je njemu bilo nema sta :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare