Obavijesti

Sport

Komentari 10

Van Persie ide u Srbiju na liječenje tekućinom fetusa!

Van Persie ide u Srbiju na liječenje tekućinom fetusa!
1

Nizozemski napadač ozlijedio je gležanj i odlučio ići u Beograd na liječenje nekonvencionalnom metodom u kojoj se koristi tekućina iz posteljice

VIDEO

Liječnički karton Robina van Persija polako se pretvara u skup dokumenata zavidne debljine. Nizozemac se svake sezone barem jedanput teže ozlijedi, ni ova sezona nije izuzetak. U prijateljskom ogledu protiv Italije nizozemski napadač je ozlijedio gležanj i prve prognoze pokazale su da neće igrati do kraja sezone. Nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da pauza ne bi trebala biti duža od dva mjeseca, a Van Persie je odlučio liječiti se kako mu je savjetovao - prijatelj.
- Idem u Srbiju kod doktorice alternativne medicine koja je pomogla mom bivšem suigraču Danku Lazoviću - rekao je Van Persie, koji je sa srpskim nogometašem igrao u Feyenoordu. Britanski mediji provalili su kako se terapija temelji na korištenju konjske posteljice. Priču su prenijeli i srpski mediji, koji ne spominju konjsku nego ljudsku postaljicu.
- Njezine metode mnogima nisu jasne, ali ja dobro znam o čemu je riječ. Terapija se temelji na masaži bolnog mjesta koristeći tekućinu iz posteljice - objasnio je Van Persie. Nije ni sam siguran koliko je terapija uspješna, ali ne boji se pokušati.
- Zašto ne pokušati, sigurno mi ne može naškoditi. A ako pomogne, sjajno. Konzultirao sam se s liječnicima Arsenala i oni nemaju ništa protiv - kaže Van Persie.
Ime neobične liječnice srpski mediji nisu uspjeli otkriti, no portal alo.rs tvrdi kako je riječ o ženi iz Novog Beograda koja je već liječila igrače Liverpoola Youssija Benayouna i Alberta Rieru. Izraelca je mučila ozljeda butnog mišića, a Španjolca stopalo.
- Apsolutno je nemoguće da se posteljica legalno koristi izvan zdravstvene institucije. Ona se koristi isključivo u znanstvene svrhe, za proizvodnju lijekova i razna istraživanja - rekao je za alo.rs srpski liječnik Moma Jakovljević.
- Trebalo bi ustanoviti rabi li ta žena ljudske posteljice. Ako je riječ o posteljicama životinja, ona laže pacijentima. Ako rabi ljudske, to je kazneno djelo - dodao je dr. Jakovljević.
"Nadriliječnica" iz Novog Beograda navodno pacijentima naplaćuje 50 eura po tretmanu. Ali samo "običnim" pacijentima. Za poznate i slavne navodno postoji posebna tarifa, koja doseže i nekoliko tisuća eura. Terapije su, prema izvorima alo.rs, gotovo uvijek uspješne. Pomogne li i Van Persiju, ova će gospođa moći još malo podignuti cijenu.
- Ma kakve babe, mene su od ozljeda liječile 18-godišnje manekenke. Nakon dva dana bih ozdravio - komentirao je bivši srpski nogometaš Saša Đuričić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju