To je to što me zanima!

Gavro 'na silu' zabio za 3 boda, Nevistić na golu pokazao klasu

Cijeli je susret odlično branio Ivan Nevistić, ali ništa nije mogao u 77. kad je iz blizine Gavranović samo gurnuo loptu u gol. Dobro su se držali gosti, ali Dinamo je zaslužio pobjedu (1-0)
Vidi originalni članak

Mučili su se 'modri' na Maksimiru, ali ipak pobijedili. Ivan Nevistić prvo je ime utakmice Dinama i Varaždina (1-0), a jedini razlog što gosti kući nisu otišli pune mreže je upravo on. Za pobjedu Dinama zabio je Mario Gavranović u 77. minuti, a trener Bjelica isprobao je moguća obrambena rješenja za utakmicu protiv Cityja.

Od prve minute Dinamo se preselio na protivničku polovicu i prijetio. Kadzior je odlično pucao u trećoj minuti, ali Nevistić još bolje izvadio loptu iz rašlji. Pokušao je kasnije i Marin, a Dinamo je u 21. minuti već imao deseti korner, ali nije im to pomoglo protiv odličnog golmana gostiju. 

PLAVI KUTAK Četvorka se uigravala za City, 'modri' jedva slomili Varaždin

U 44. minuti Nevistić je na granici između ludosti i genijalnosti bio na onom genijalnom dijelu te je u zadnji trenutak uspio odnijeti loptu ispred Brune Petkovića za 0-0 na poluvremenu. Imao je sedam obrana u prvih 45 minuta, a Bjelica je morao tražiti nekog tko će zabiti gol.

Ni u 20 minuta nastavka nisu posebno opasni bili domaći, a onda je u igru ušao Mario Gavranović. Unio je živost švicarski napadač i nedugo nakon ulaska promašio stopostotnu priliku pa je izgledalo kao da će opet imati loš dan, ali ipak nije. U 77. minuti iz slobodnjaka je ubacio Olmo, netko je glavom prenio loptu, a Nevistić jedva obranio.

Nije to bilo dovoljno jer je natrčao Gavro i zabio, a pitanje je tko je prenio loptu. Jer, ako je netko od Dinamovih igrača prenio loptu u zadnji trenutak, onda je gol Gavranovića zapravo zaleđe. No, o tom - potom. Do kraja susreta mogli su gosti i do izjednačenja, ali Stolnik nije uspio zabiti nakon što si je u 89. minuti stvorio odličnu priliku.

Dinamo je stigao do nova tri boda, ali morat će to izgledati puno bolje protiv Cityja, ako žele prezimiti u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ForzaFiumeFOF 07.12.2019.

    Izuzetno sporna situacija kod gola, nije sudio zaleđe a mogao je...teško za vidjeti...

  • dex28 07.12.2019.

    Gavro iz zaledja zabio a ne na silu 😂😂😂😂

  • lijenimartin 06.12.2019.

    Za doručak cu si ispeč 10 jaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare