To je to što me zanima!

'K*rve Mamićeve': Varaždinski derbi prekinut je zbog uvreda

'J*bo vas Mamić, HNS p*deri i K*rve Zdravka Mamića' orilo se stadionom u Varaždinu pa je sudac Jelić odlučio prekinuti utakmicu na tri minute. Igralo se pred 700 gledatelja, a slavio je Varaždin 2-1
Vidi originalni članak

Prvu polufinalnu utakmicu Županijskog nogometnog kupa pratilo je oko 700 gledatelja i na samom početku vladao je muk na tribinama.

No, od 8. minute White Stonesi su započeli s pjesmom i navijanjem. Njihov početak navijanja od 8. minute ima simboliku budući da je prije osam godina bivši varaždinski nogometni prvoligaš promijenio ime. 

SUSREĆU SE U KUPU Tko je gazda u gradu: Navijački Varteks protiv NK Varaždina...

Na terenu se igrala čvrsta utakmica, bez mnogo rizika. Trener Varteksa Želimir Orehovec postavio je čak petoricu u posljednju liniju pa varaždinski drugoligaš nije uspijevao probiti obrambeni blok. 

Ipak NK Varaždin, u sastavu kojeg su činili igrači koji dobivaju manje prilike u Prvenstvu, imao je blagu inicijativu. 
Svu inicijativu okrunili su u 28. minuti.

Nakon ubačaja Leonarda Vuka lopta se odbila do Igora Prahića koji je rutinirano pogodio za vodstvo drugoligaša. Na 2:0 povisio je Karlo Težak koji je loptu plasirao u desni kut vrata Varteksa.

Četiri minute kasnije nogometaši varaždinskog drugoligaša poigravali su se pred golom Varteksa i to poigravanje ih je skupo koštalo. U 40. minuti gosti su smanjili rezultat preko Tihomira Šoštarića. 

Pri kraju prvog dijela s tribine Zapad desno gdje su bili smješteni White Stonesi moglo se čuti: „HNS p… nogomet ste s…!“, „Vi ste k… Zdravka Mamića!“ i „ J… vas Mamić!“. Sudac Nikola Jelić prekinuo je susret zbog navijačkog vrijeđanja na tri minute.

U drugom dijelu gledali smo uspavanku i rezultat se nije više mijenjao. Varteks je tako sačuvao aktivni rezultat za uzvrat koji je na rasporedu 2. svibnja. 

- Pokazali smo da znamo igrati u obrani i protiv kvalitetnih ekipa. Jako smo se potrošili, no utakmica mi je poslužila za podizanja samopouzdanja mojih igrača. Mi smo koncentrirani na Prvenstvo gdje nas čeka borba za ostanak u 3. HNL, a Varaždinu od srca želim, iako će mi to neki zamjeriti, da uđu u 1. HNL – rekao je nakon utakmice trener Varteksa Želimir Orehovec. 

Strpljivu igru Varteksa pohvalio je trener Varaždina Mario Kovačević. 

- Sada znam s kim mogu računati u Prvenstvu. Mi smo željeli riješiti sve u prvom susret, no Varteks je bio vrlo dobar u obrani i u drugom dijelu nismo napravili ništa. Želim im svu sreću da osiguraju ostanak u 3. HNL Istok – zaključio je Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nikola56 18.04.2018.

    Hahaha koji klošari ovi samoprozvani navijaci. Odite lepo u međužupanijsku i tam po pasnjacima vičite kolko vam volja.

  • Loš_sin 18.04.2018.

    Tako je Varaždinci !!! Nema labavo braćo !!!

  • hrvatska kuna 18.04.2018.

    Grupa pijani budala psovala tamo i prekinuli utakmicu... Ma da molim te, tocno se zna da klub pod nazivom Varteks financira HNK HAJDUK slabo nesto daju pa su ovi na zacelju tablice, samo krive su nasli vrijedjati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare