To je to što me zanima!

Vatrene hostese, Nikica Jelavić i Cro Cop na spektaklu u Areni

Ivica Trušček, Ivan Erslan, Ante Delija, Filip Pejić i Antun Račić bile su hrvatske uzdanice na ovoj priredbi slobodne borbe, a u Areni ih je gledalo više od 10.000 ljudi, među kojima i mnoga poznata lica...
Vidi originalni članak

Uvjerljivo najveće zvijezde MMA večeri u Areni Zagreb, na eventu KSW 51, bili su Mariusz Pudzianowski, peterostruki 'Strongman' i Erko Jun. Tu su još Borys Mankowski, velika poljska MMA zvijezda kao i Vaso 'Psihopata' Bakočević.

Ulaznice za borilački spektakl godine i povratak slobodne borbe u Zagreb zahvaljujući ukrajinskoj promociji KSW-u, nitko nije htio propustiti. Tako su u krcatu Arenu stigla i mnoga poznata lica, od umirovljenih boraca do političara. 

Mirko Filipović, čovjek čije su borbe pratile također tisuće i tisuće ljudi diljem svijeta u Areni se našao u društvu Dragana Primorca, bivšeg ministra znanosti, obrazovanja i športa, a sada uspješnog liječnika. 

Među inima sjedio je i hrvatski nogometaš Nikica Jelavić i s velikim osmijehom na licu pratio borbe u društvu svog strica i poduzetnika Nikice Jelavića. 

Zaslužne za osmijeh gledatelja bile su i zgodne KSW djevojke koje su izgledom privlačile pažnju i na sebe.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • aaerts 10.11.2019.

    kako to da nije bilo kristine mandarine sa štandom tamo???

  • detektor istine 10.11.2019.

    Kakav kiks za Brendu , mogla se lijepo naslikavati među ovim alfa mužjacima koji bi joj " jeli iz ruke " . Bodova za izbore koliko hoćeš .

  • 10.11.2019.

    Sve sama hrvatska elita, nadzemlja i podzemlja.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare