Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vaso: Mankowski je u ku*cu, 'ukočit' ću ga u prvoj rundi...

Vaso: Mankowski je u ku*cu, 'ukočit' ću ga u prvoj rundi...
1

Ne obazirem se previše na popularnost. Jednostavno sam normalan lik. Nije to sad neka popularnost da ja ne mogu otići do dućana. Prepoznaju me gdje god odem i to je to, kazao nam je Vaso Bakočević

VIDEO

Uh, koliko je samo pompe izazvao dolazak crnogorskog MMA borca Vase Bakočevića (30) u Zagreb. Psihopat, kako sam sebi tepa, u oktogon će s Poljakom Borysom Mankowskim (30) u sunaslovnoj borbi večeri na KSW-u 51.

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević - KSW 00:29

Zašto tolika pompa? Pa Bakočević je, u najmanju ruku, kontroverzan lik. Kontroverzan, ali brutalno iskren. Vasu se smatra jednim od najpopularnijih boraca u regiji, a on ne želi ostati samo simpatičan. Došao je u Zagreb pobijediti spomenutog Poljaka.

- Ne obazirem se previše na popularnost. Jednostavno sam normalan lik. Nije to sad neka popularnost da ja ne mogu otići do dućana. Prepoznaju me gdje god odem i to je to - smije se Bakočević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Borba Vase i Mankowskog dogovorena je do 73 kilograma i tu Crnogorac vidi svoju priliku.

- Za ovu borbu sam bez problema skinuo kile, možda i najbezbolnije u životu. U kakvom je stanju Mankowski? Izgubio je tri zaredom, mislim da je u k*rcu - rekao nam je Vaso i dobrano nas nasmijao.

Doista, Mankowskom karijera ide strmoglavo prema dolje. Izgubio je od, redom, Khalidova, Soldića i Parkea, ali je i dalje opasan. Poljska publika na njegovoj je strani, ali Bakočević u tome ne vidi problem.

- Pa neće valjda Poljaci potegnuti do Zagreba? Ma i da dođu, nisu oni kao naši Balkanci, oni su mirniji. Čak i da nadglasaju naše, to će me samo još više napali - kaže Vaso.

'Probleme bi riješili šakama'

Na otvorenom treningu u zagrebačkom American Top Teamu uoči subotnje KSW-ove priredbe u Areni, Bakočević je naletio na Slovenca Lemmyja Krušiča koji ga je pobijedio 2013. Taj meč izazvao je puno pompe zbog 'trash talka' koji su danima prije i nakon borbe servirali akteri.

- Nemam problem s njim. On da ima nešto prišao bi mi, a onda bi to riješili na stari način, šakama - smije se Crnogorac.

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević - KSW2 00:26

Obojica su danas puno ozbiljniji borci. Bakočević je skupio 39 pobjeda, ima i 18 poraza, a upravo je golemo iskustvo njegov najjači adut. Lemmy Krušič ima tri pobjede u nizu, a u Areni će se boriti protiv poljskog borca Sebastiana Przybysza.

Bilo kako bilo, Vaso je već pripremio taktiku za Mankowskog.

- Najopasniji sam na početku meča, tad su mi ruke najteže. On će pokušati ući u neke razmjene, pokušat će me "bušiti" s distance. Mislim da ću ga "ukočiti" u prvoj ili drugoj rundi. Moj plan je da u Arenu dođem i da se "bijem". Moje iskustvo mi dozvoljava da usred borbe radim plan i mijenjam taktiku ako je potrebno. 

Bakočeviću je žao što KSW nije došao u Beograd.

- Bilo je dosta kombinacija. Prvo se pričalo o Beogradu, zatim o Novom Sadu, ali domaćinstvo je ipak dobio Zagreb. Ali OK, bit će - završio je 'psihopat'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka