To je to što me zanima!

'Vatreni' je nezaustavljiv: Krama zabio četvrtu u nizu!

Kramariću je to bio treći gol u prvenstvu, a ukupno sedmi u svim utakmicama za klub i reprezentaciju. Dva je zabio u Kupu te dva u kvalifikacijama za Euro
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić je često znao reći kako je izostanak rasnog golgetera ono što fali Hrvatskoj, no taj ga problem više ne mora brinuti. Dok Bruno Petković igra u formi života i trpa golove kao na traci, što tek reći o sjajnom Andreju Kramarić? Čudesni Krama kao da s 32 godine proživljava novu igračku mladost.

Njegov Hoffenheim je u petom kolu Bundeslige slavio kod Union Berlina (2-0). Pogađate, goste je u vodstvo doveo raspucani 'vatreni' koji je u 22. minuti izborio jedanaesterac pa ga i sam realizirao pogodivši donji desni kut. Golman je pogodio stranu, ali udarac je bio presnažan. Izvođenje penala doveo je do takvog savršenstva da ih gotovo više nitko ne može obraniti. 

Video pogledajte OVDJE

Kramariću je to bio treći gol u prvenstvu, a ukupno sedmi u svim utakmicama za klub i reprezentaciju. Dva je zabio u Kupu te dva u kvalifikacijama za Euro. Štoviše, čudesni Krama zabio je četvrtu utakmicu u nizu. Sve je započelo protiv Latvije na Rujevici, zatim nam je donio pobjedu kod Armenije pa s istom formom nastavio protiv Kölna.

Sada je u Berlinu pokazao da bi ove sezone mogao porušiti osobne rekorde, a vjerujemo da mu je posebna motivacija Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine igrati u Njemačkoj. S njim u ovakvoj formi, Hrvatska će imati štošta za reći. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • RoyBean 23.09.2023.

    Kramarski članak. Zna li autor značenje riječi KRAMA?????

  • bedak11 23.09.2023.

    Da nema penala bio bi najbolji igrac lokalnog konzuma

  • ignor 23.09.2023.

    Zeit je

Komentiraj...
Vidi sve komentare