To je to što me zanima!

'Vatreni' nositelji u ždrijebu za play-off! Evo tko nam prijeti...

Iako kvalifikacije za SP u Europi još nisu gotove, poznato je kako će Hrvatska biti među nositeljima u dodatnim kvalifikacijama, a potencijalni protivnici su nam Šveđani, Sjeverni Irci, Grci i Irci
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom nad Ukrajinom u Kijevu (2-0) osigurala je drugo mjesto u svojoj skupini, s obzirom na pobjedu Islanda nad Kosovom, i bit će jedna od osam europskih selekcija koje će se boriti za preostala četiri mjesta koje vode na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Velik je to uspjeh "vatrenih" nakon teške situacije u koju smo se doveli nakon remija protiv Finske na Rujevici, no još nismo osigurali vizu za Rusiju sljedećeg ljeta. Valja se okrenuti dodatnim kvalifikacijama i ždrijebu koji je na rasporedu sljedećeg utorka, 17. listopada u sjedištu Fife u Zürichu.

Dan uoči ždrijeba, u ponedjeljak, Fifa će objaviti novu mjesečnu rang-ljestvicu po kojoj će se odrediti četiri nositelja i nenositelja. No već se sada zna, prema dostupnoj ljestvici uživo, da ćemo biti - nositelji!

Potencijalni protivnici izabranika Zlatka Dalića trebali bi biti Švedska, Sjeverna Irska, Grčka i Republika Irska. Osim nas, među nositeljima će još biti Portugal ili Švicarska, Italija te Danska. Dodatne kvalifikacije igraju se od 9. do 14. studenog.

nositelji nenositelji
Portugal/Švicarska Švedska
Italija Sjeverna Irska
Hrvatska Grčka
Danska Republika Irska
 
Idi na 24sata

Komentari 204

  • mraka9 10.10.2017.

    Nizozemska može u doigravanje...ali mora pobijediti 7:0

  • nitko123 10.10.2017.

    nekako mi se cini da cemo izvuci grke ili svedjane...realno mozemo ih sve njih pobijediti,ali ne smijemo biti sada u nebesima nakon ukrajine jer tako je bilo i 2011. kada smo doma dobili izrael i isli u grcku uvjereni da cemo pobijediti pa izgubili 2-0 treba pozvati brekala i vlasica u A vrstu, decki su odlicni na krilima iako su mladi

  • jack_daniels_1 10.10.2017.

    @Simot, bez uvrede, ali floskule tipa: ostavio srce i dušu na terenu, lopta je okrugla, imperativ pobjede...tipičan vokabular nogometaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare