To je to što me zanima!

Eiffelov toranj mogao bi zasjati i u bojama Lijepe naše na Euru

Svakog dana Eura pratit će se aktivnosti na društvenim mrežama. Eiffelov toranj obasjat će boje zemlje čije se ime najčešće pojavljivalo toga dana na Twitteru, Facebooku i Instagramu
Vidi originalni članak

Ako, primjerice, Hrvatska sruši europske prvake Španjolce u skupini i time "croatia" postane najčešće korištena riječ na društvenim mrežama toga dana, Eiffelov toranj u Parizu zasjat će u bojama Lijepe naše.

Zvuči sjajno, zar ne? Izgledalo bi sjajno, u to nema sumnje.

Svakog dana jedna od najpoznatijih znamenitosti glavnog francuskog grada sjajit će u bojama neke od reprezentacija sudionica Europskog nogometnog prvenstva.

Sponzor turnira "Orange", francuska telekomunikacijska kompanija, pratit će društvene mreže od prvog dana Eura i to u razdoblju od 12.30 do 21.30. 

Nakon prikupljenih podataka, boje zemlje, čije se ime najčešće pojavljivalo na Twitteru, Facebooku i Instagramu, pojavit će se na Eiffelovom tornju i tamo će ostati sve do ponoći. Drugi dan će se sve ponoviti...

Francuska otvara Euro u petak 10. lipnja protiv Rumunjske. Nema sumnje da će tu večer Eiffelov toranj zasvijetliti u bojama zemlje domaćina.

Hrvatska prvu utakmicu igra u nedjelju protiv Turske od 15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • šarba 08.06.2016.

    Koje boje će bit prva kockica?

  • strmi007 08.06.2016.

    Idemo,igramoooooooooooooooooo

  • piksa123 08.06.2016.

    plav bijel crven nije nasa koliko znam

Komentiraj...
Vidi sve komentare