To je to što me zanima!

Doček 'vatrenih' je u nedjelju! Evo kada slijeću u Hrvatsku

U Zagrebu im se u nedjelju sprema doček, što su iz Grada najavili i prije poraza od Argentine u polufinalu. Zasad je plan da okupljanje navijača na Trgu bana Josipa Jelačića bude u popodnevnim satima
Vidi originalni članak

Kako god završilo, Hrvatska će dočekati svoje nogometne junake. I dalje imaju šansu u domovinu donijeti novu svjetsku medalju, drugu broncu nakon one prve prije 24 godine u Francuskoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ili Francuska ili Maroko bit će protivnik Hrvatskoj u subotnjoj utakmici za treće mjesto (16:00), a dan kasnije "Vatreni" se iz Katra vraćaju u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon poraza protiv Argentine

TRG JE SPREMAN Vatrenima se sprema doček u Zagrebu: 'Opet bih ih vozila, bio je spektakl, a sad će biti i veći...'

U Zagrebu im se u nedjelju sprema doček, što su iz Grada najavili i prije poraza od Argentine u polufinalu. Zasad je plan da cijeli program na Trgu bana Josipa Jelačića počne u 17 sati, kada bi otprilike zrakoplov s našom reprezentacijom trebao sletjeti u zagrebačku zračnu luku. HNS je potvrdio da će to biti oko 17:10, u trenucima dok će se igrati finale SP-a...

JE LI BIO PENAL? Rasprava oko penala, legende Uniteda protiv, Beusan brani suca: Ma ovo je čisti penal! 'GOLIJADOM DO FINALA' Argentinski mediji slave veliku pobjedu: 'Ovo je bio magični trijumf, idemo po treći naslov!'

Precizniji detalji oko dočeka tek se trebaju dogovoriti na relaciji Grad Zagreb - Vlada - Hrvatski nogometni savez, posebice zbog sigurnosnih pitanja te o mogućim izvođačima koji bi nastupili na dočeku.

- Jutros smo se čuli s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS), reprezentacija bi trebala sletjeti u nedjelju između 15 i 17 sati, u svakom slučaju popodne, i po tome ćemo raditi doček - izjavio je Tomašević novinarima u zagrebačkom Zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

- Još se igra i utakmica za treće mjesto u subotu, tako da se nadam još jednoj brončanoj medalji kao onoj 1998., kada sam i sam bio na toj utakmici.

NOVAKOVA ČESTITKA I Đoković se naklonio Hrvatskoj: Čestitao 'vatrenima' na svemu, a posebno je istaknuo dvojicu ŠTO JE SAD OVO? VIDEO Argentinci žestoko slavili, hrvatski dres završio je u kanti SJAJAN NA MUNDIJALU Osim bronce, jedan će 'vatreni' u subotu loviti prestižni trofej

A dobro se sjećamo u kakav se cjelodnevni spektakl pretvorio doček prije četiri i pol godine nakon srebra iz Rusije kada je autobus s igračima punih šest sati vozio od zračne luke do Trga, gdje se okupilo oko 120.000 ljudi. Vjerojatno slične prizore ovaj puta zbog vremenskih uvjeta nećemo gledati, ali kamo sreće da se naši "vatreni" kući vrat s brončanom medaljom.

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA KNOLL OKRUŽENA MUŠKARCIMA

Idi na 24sata

Komentari 211

  • nottonightjosephine 15.12.2022.

    Ne razumijem slavljenje poraza?! I to ubjedljivih poraza(prolaze protiv Belgije i Brazila, s obzirom na prikazanu igru, prije bih okvalificirao kao poraze). Slavimo poraze ko' Srbi kosovsku bitku.Jadno, pathetic.

  • Truth69 14.12.2022.

    Pa nismo Srbi da slavimo poraze

  • Truth69 14.12.2022.

    Dijete preminulo u kontenjerskom naselju u Petrinji, a ljude se poziva na docek nogometasima, sta je s glavom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare