To je to što me zanima!

Varaždin je hrabro pao! Ademi je briljirao u pobjedi Dinama...

Igor Jovićević je uspješno započeo svoju eru na klupi Dinama. Golovima Ademija, Petkovića i Marina Dinamo je pobijedio Varaždin 3-1 u 27. kolu HNL-a i uzeo sva tri boda. Obregon je zabio za Varaždince...
Vidi originalni članak

U dvoboju 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost slavio kod Varaždina s 3-1 (2-0) i korak je bliže naslovu prvaka. 

Susret između prve i posljednjeplasirane momčadi lige obilježio je debi na klupi novoga trenera Dinama Igora Jovićevića.   

Dinamo je poveo u 14. minuti kada je dodavanje Kadziora izbacilo Arjena Ademija samog ispred vratara Nevistića, a kapetan Dinama u matnoj situaciji nije pogriješio. Tri minute kasnije Ademi je izborio kazneni udarac, a s bijele točke precizan je Bruno Petković.

Dinamo je propustio još nekoliko čistih prilika, istaknuo se vratar Varaždina Nevistić,  a u 79. minuti domaći su zasluženo smanjili. Kolumbijac Jorge Obregon pogodio je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Antonio Marin postavlja konačnih 3-1 za Dinamo. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Gospodin Čovjek 07.06.2020.

    Tko još uopće gleda tu kaubojsku ligu i primitivne nabijače lopte?

  • MateCro 06.06.2020.

    Da, zadnjih 20 minuta je bilo nedisciplinirano ali zaslužena pobjeda bez sudačkih predvida, Dinamo ostecen za crveni kurton.

  • kicovz 06.06.2020.

    Ako će tako nastaviti će mo osigurati prvu ligu, toplak je zlato vrijedan za varazdin

Komentiraj...
Vidi sve komentare