Obavijesti

Sport

Komentari 71

Varaždin je hrabro pao! Ademi je briljirao u pobjedi Dinama...

Varaždin je hrabro pao! Ademi je briljirao u pobjedi Dinama...
5

Igor Jovićević je uspješno započeo svoju eru na klupi Dinama. Golovima Ademija, Petkovića i Marina Dinamo je pobijedio Varaždin 3-1 u 27. kolu HNL-a i uzeo sva tri boda. Obregon je zabio za Varaždince...

U dvoboju 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost slavio kod Varaždina s 3-1 (2-0) i korak je bliže naslovu prvaka. 

Susret između prve i posljednjeplasirane momčadi lige obilježio je debi na klupi novoga trenera Dinama Igora Jovićevića.   

Dinamo je poveo u 14. minuti kada je dodavanje Kadziora izbacilo Arjena Ademija samog ispred vratara Nevistića, a kapetan Dinama u matnoj situaciji nije pogriješio. Tri minute kasnije Ademi je izborio kazneni udarac, a s bijele točke precizan je Bruno Petković.

Varaždin i Dinamo susreli se u 27. kolu 1. HNL

Dinamo je propustio još nekoliko čistih prilika, istaknuo se vratar Varaždina Nevistić,  a u 79. minuti domaći su zasluženo smanjili. Kolumbijac Jorge Obregon pogodio je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Antonio Marin postavlja konačnih 3-1 za Dinamo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 27. KOLO 21:05 , Varaždin
Varaždin
Obregon 79'
1 : 3
Dinamo
Ademi 13', Petković 18', Marin 90+3'
Sortiranje događaja
90+3'

KRAJ! Dinamo je, uz ponešto muke, pobijedio Varaždince 3-1. Fantastičnu utakmicu odigrao je Arijan Ademi koji je zabio gol, izborio penal i uz to imao nekoliko prilika. 

Varaždinci su se hrabro borili i hrabro pali. Dali su sve od sebe, zabili jedan gol, ali Dinamo je ipak prejak. 

90+3'

Goooooooool. Antonio Marin je dobio loptu na lijevoj strani i lijepo zabio za 3-1...

89'

Može li Varaždin do boda? Nevjerojatan pad Dinama u drugom dijelu. Mislili su da je sve gotovo, potpuno su se opustili, a onda su Varaždinci pokazali zube i veliku upornost...

84'

Varaždinci igraju još agresivnije na krilima Obregonovog gola. Dinamo je nestao u drugom poluvremenu i nisu imali nijednu priliku, a Varaždin je cijelo vrijeme neuspješno pokušavao. Falio im je posljednji pas u završnici, ali onda su na individualnu kvalittu uspjeli zabiti. Činilo se nemoguće, ali mogu li domaćini do boda?

79'

Goooooooooool! Obregon slavi, a Emir Dilaver u obližnjoj ćevapdžinici čeka u redu. Kolumbijac je primio loptu na 30 metara od gola, sjajnim potezom bacio je Dilavera na travnjak, a onda dalekometnim topom matirao Livakovića! Bio je to prizemni udarac, a lopta je završila u lijevom kutu. Livaković tu nije mogao baš ništa...

Komentari 71