To je to što me zanima!

Ludnica u Dinamovu taboru! Modri glasno proslavili naslov

Dinamo je nakon kikseva Rijeke i Hajduka osvojio 19. naslov prvaka od hrvatske samostalnosti. Trofej se nakon jednogodišnjeg izbivanja vratio na Maksimir, a dinamovci su to žestoko proslavili
Vidi originalni članak

Dinamo čekaju još dvije utakmice u domaćem prvenstvu - protiv Rudeša i Intera, ali naslov su im već osigurali Rijeka i Hajduk. Prvo je Rijeka kiksala u Vinkovcima odigravši s Cibalijom 0-0, a onda je i Hajduk na Poljudu remizirao s Osijekom 1-1.

I tako je momčad iz Maksimira došla na nedodirljiva četiri boda prednosti što znači da se trofej vraća u Maksimir, bez obzira kako će 'modri' odigrati preostale dvije utakmice.

- Naravno da mi je drago zbog svih naših igrača, navijača, cijelog kluba i svih ljudi koji su sudjelovali u osvajanju ovog naslova. Od stručnog stožera, radne zajednice i Uprave kluba koji su doprinijeli ovom naslov. Naravno, ne treba zaboraviti mog prethodnika Marija Cvitanovića koji ima ogromne zasluge u naslovu prvaka. Napravili smo ono što nam je bio imperativ i zadatak, a s druge strane želimo popraviti dojam u zadnje dvije prvenstvene utakmice i u šampionskom raspoloženju dočekati finale Kupa - kazao je Nikola Jurčević, kojem je ovo prvi naslov prvaka na klupi Dinama.

Kapetan momčadi Arijan Ademi dodao je: 

- Ovo je bila teška sezona, ali završila je onako kako smo se svi nadali. Čestitam svojim suigračima, stručnom stožeru i onom prethodnom od Marija Cvitanovića. Trebamo odraditi profesionalno ove dvije preostale utakmice pa se pripremiti za finale Kupa i vratiti u Maksimir dvostruku krunu.

Dinamo je na društvenim mrežama objavio video igrača, koji dva kola prije kraja slave naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Marko33 15.05.2018.

    Dinamo nije zasluzio bit prvak 😤😤

  • Mergi 14.05.2018.

    Predstava za slaboumne

  • juricajuric179 14.05.2018.

    Jedva čekam dinamov nastup u Europi, samo da opoet nebude kanta za napucavanje bez osvojenog boda i gol razlika 1:27.

Komentiraj...
Vidi sve komentare