To je to što me zanima!

Vekić doživjela četvrti poraz u nizu, Martić prošla u drugo kolo

Donna je loše otvorila meč, za 37 minuta izgubila prvi set, a u drugom je gubila s 5-2. U nastavku uspijeva stići do poravnanja na 5-5 da bi zatim u 12. gemu još jednom izgubila servis
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić izgubila od Ruskinje Ane Blinkove s 3-6, 5-7 u 1. kolu WTA 1000 turnira u Pekingu

Osječanka je doživjela četvrti uzastopni poraz na WTA Touru, a u Pekingu je poražena od 40. tenisačice svijeta, Ruskinje Ane Blinkove. 

WTA TOKIO Težak poraz Donne Vekić: Uzela dva gema protiv 86. na svijetu

Donna je loše otvorila meč, za 37 minuta izgubila prvi set, a u drugom je gubila s 5-2. U nastavku uspijeva stići do poravnanja na 5-5 da bi zatim u 12. gemu još jednom izgubila svoj početni udarac i meč.

NEĆE PA NEĆE Vekić ekspresno izletjela s US Opena: Ispala je od 204. ODUSTALA OD MASTERSA Vekić predala meč petoj na svijetu: 'Nešto nije bilo u redu'

Ukupno je zabila dva asa uz svega 49 posto prvog servisa, a iskoristila je tri od devet break-lopti dok je Blinkova realizirala šest od 12. Bio je ovo njihov prvi međusobni meč.

Martić 'položila'

Petra Martić plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Pekingu svladavši 26. igračicu svijeta Rumunjku Soranu Cirsteu s 6-2, 2-6, 7-6 (3).

Martić (WTA- 49.) je nakon dva i pol sata igre nadigrala Rumunjku, koja je u trećem setu dvaput nadoknađivala izgubljeni servis, da bi Dućanka bila puno bolja u "tie-breaku". 

Petra je imala devet aseva i 6 dvostrukih pogrešaka u njihovu čak petom međusobnom srazu, nakon kojeg hrvatska tenisačica vodi s 3-2. U 2. kolu Martić ide na pobjednicu sraza treće nositeljice Amerikanke Gauff i Ruskinje Aleksandrove.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare