To je to što me zanima!

Velik i u porazu: Perišić nakon utakmice došao u Dinamovu svlačionicu i čestitao rivalima

Vatreni je došao u svlačionicu Dinama i čestitao im i porazgovarao s kolegama iz reprezentacije. Najviše se zadržao u razgovoru s Brunom Petkovićem
Vidi originalni članak

Dinamo je slavio protiv Hajduka u polufinalu Kupa i tako drugi put u samo nekoliko dana pobijedio najvećeg rivala. Razljutilo je to navijače Hajduka, a oni najincidentniji napravili su velike nerede nakon utakmice. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka huligani sa sjeverne tribine uletjeli su na teren i krenuli se obračunati s Bad Blue Boysima. Pokvarilo je to planove Dinamovim igračima koji su željeli proslaviti pobjedu s svojim navijačima.

ZGROŽEN JE Tonći Kukoč: Pojedinci misle da su veći od kluba i teroriziraju Hajduk! Vode ga ljudi bez srca

Igrači obje momčadi kao i cijeli stručni stožer otrčao je u svlačionice, a policija zbog sigurnosnih razloga nije dopustila igračima Dinama da nakon utakmice dođu do svojih navijača. Došao je jedino Bruno Petković koji je zahvalio Bad Blue Boysima na podršci. Prije nego što su igrači Dinama izašli iz svlačionice, u tabor modrih došao je Ivan Perišić.

 

NAKON KUPA Predsjednik Hajduka: 'Karoglan ponudio ostavku, ali očekujem da svi skupa izguramo do kraja'

Vatreni je došao u svlačionicu Dinama i čestitao im i porazgovarao s kolegama iz reprezentacije. Najviše se zadržao u razgovoru s Brunom Petkovićem. Prekrasan potez hrvatskog reprezentativca može biti primjer mladim igračima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Toma123 06.04.2024.

    Iskreno mi je drago da se je vratio, samo se nadam da nije prerano. Iako sam dinamovac svaki start ili duel s Ristovskim i ostalima sam pratio i molio da ga ne ozlijedi. Svaki Hrvat zna tko je Perišić i svi ga obožavamo i znamo koliko smo jači s njim. Zato Ivane polako i ne žuri ima dovoljno vremena da uđeš u dobro formu do Eura. Sretno od srca i veliki pozdrav iz Zg.

  • stipo44 04.04.2024.

    Boli lika k. Za jajduka. Doso malo dok se ne zalijeci i to je to.adio . A zašto je usao u svlačionicu Dinama, vjerovatno da vidi moze li prijeći na ljeto u bolji klub dinamo

  • liliZG2.0 04.04.2024.

    nadam se da će taj gospodin svojim ponašanjem konačno pozitivno utjecati na svoje kolege iz svlačionice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare