To je to što me zanima!

Velika čast za Vidu: Izabran je u najboljih 11 turske Super lige

Hrvatski reprezentativni stoper Domagoj Vida (30) ove je sezone bio jedan od stožernih igrača turskog Bešiktaša, a dobre igre u tom dresu donijele su mu i mjesto u najboljoj jedanaestorki turske Super lige
Vidi originalni članak

Počašćen sam i zahvalan što sam izabran u najboljih 11 turskog prvenstva. Velika hvala mojim suigračima, trenerima i navijačima - ovo je i nagrada za njih. Čestitam ostalim odabranim igračima, prava je privilegija biti u ovoj sjajnoj grupi, napisao je Domagoj Vida na Instagramu nakon što je uvršten u najbolju jedanaestorku turske lige.

Ove je sezone igrao jako dobro u dresu Bešiktaša. U 34 utakmice zabio je 3 gola i jednom asistirao. Sve se češće spominje i njegov odlazak iz Bešiktaša. Zainteresirani su Roma, Fulham i još neki europski klubovi, a pitanje je gdje će hrvatski reprezentativni stoper nastaviti karijeru. Ugovor s Turcima ima sve do ljeta 2022. 

Najboljih 11 turske Supel lige: Mert Gunok - Gokhan Gonul, Vida, Epureanu, Hasan Ali Kaldirim - Emre Belozoglu, Dorkuhan - Višća, Ljajić, Trezeguet - Burak Yilmaz

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mihic82 03.05.2019.

    Vida lud si ko kupus, isprwd kriza se slikas a izabran u prvih 11 Turske lige, koja luda slavonska glava

  • db19 03.05.2019.

    Diagne vodeći strijelac lige s 28 golova, a Burak Yilmaz koji je zabio 16 u momčadi lige??? Ne kužim, šta on ima prednost jer je Turčin??

  • tejmatebra 03.05.2019.

    tako je rođeni, pored križa pa nek gledaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare