To je to što me zanima!

Velika tuga: Maradonina kći nije mogla suspregnuti suze...

Diegova kći nije mogla suspregnuti suze. Igrači Boce slavili su golove ispred lože u Maradoninu čast, a to je dirnulo emotivnu Dalmu. Svi suci i igrači izašli su s Maradoninom 'desetkom' iz argentinske reprezentacije
Vidi originalni članak

Četiri dana nakon smrti Diega Armanda Maradone, njegov najdraži klub Boca Juniors odigrao je prvu utakmicu. Na La Bomboneri pobijedili su Newell's Old Boyse 2-0, također bivši klub 'malog zelenog', a da spektakl bude još veći, igrali su u - Kupu Diega Maradone. 

Cijeli stadion bio je zavijen transparentima i porukama zahvale velikanu svjetskog nogometa. Navijači su uoči utakmice bili u ekstazi, a Diegu u čast bubnjalo se cijelim gradom. Čak je i Leo Messi ranije posvetio gol Maradoni s 'desetkom' Newells Old Boysa.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prava je šteta što navijači zbog korona virusa nisu mogli biti na stadionu, ali sve je iz lože pratila Dalma Maradona (33). Diegova kći nije mogla suspregnuti suze. Igrači Boce slavili su golove ispred lože u Maradoninu čast, a to je dirnulo emotivnu Dalmu.

Svi suci i igrači izašli su s Maradoninom 'desetkom' iz argentinske reprezentacije, a umjesto minute šutnje, svojoj legendi pljeskali su jednu minutu te to popratili pjesmom 'La Mano de Dios'. Lopta je na sredinu stadiona došla na autiću koji je uz loptu vozio i dres s brojem 10.

'VOLIO SAM GA' Maradonin liječnik: 'Radio sam sve za Diega, pa i nemoguće, a on je radio što god je htio...'

Dalma je glumica, pokušava se probiti na američko tržište. Dio djetinjstva provela je u Napulju pa i u Sevilli, ali u Španjolskoj obitelji nije bilo ugodno pa je Dalma sa šest godina odselila k baki u Buenos Aires.

VELIKI ARGENTINAC El grande Maradona! Grafit u čast Diega osvanuo u Beogradu NEVJEROJATNE FOTOGRAFIJE Gracias, Diego! Ti si vječan: Neviđen spektakl njemu u čast

Idi na 24sata

Komentari 4

  • doormat 30.11.2020.

    Šta plače džaba, prošlost se ne može vratiti. Crvi odrade svoj dio posla a ti opet nastaviš gdje si stala, pa da.

  • 30.11.2020.

    Dobra je mala.

  • prdec 30.11.2020.

    Ajde prestanite više s tim Maradonom! Iskače i iz konzerve

Komentiraj...
Vidi sve komentare