To je to što me zanima!

Velika želja Katalonaca: Barca je poslala ponudu za Brozovića

Hrvatski reprezentativac u središtu je velikih pregovora. U Interu je dugih osam godina otkako je 2015. stigao iz zagrebačkog Dinama i pred njim je vjerojatno posljednji vlak za transfer u redove nekog drugog velikana
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (30) još nije zaigrao za Inter otkako je krenuo drugi dio prvenstva u Serie A. Hrvatski reprezentativac oporavlja se od ozljede lista koju je zadobio tijekom Svjetskog prvenstva u Katru gdje je s Vatrenima osvojio brončanu medalju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov povratak očekuje se uskoro, a Brozova ozljeda nije spriječila Barcelonu u naumu da ga dovede na Camp Nou. Kako javljaju Marca i Gerard Romero, novinar blizak 'blaugrani' upoznat u zbivanja unutar kluba, Barcelona je Interu poslala službenu ponudu za Brozovića!

Ustvari, riječ je o prijedlogu zamjene igrača koja se na prvi pogled čini prilično nevjerojatnim. Brozović je jedan od ključnih igrača Intera što se i osjeti u igri kada ga nema, međutim bio je to i Franck Kessie (26) u Milanu prije nego što je napustio San Siro i otišao u Barcelonu.

Milan je vodio do naslova talijanskog prvaka nakon 11 godina i bio jedan od ključnih igrača te sezone. No, na Camp Nou se nije nametnuo pa je u šest mjeseci u Španjolskoj odigrao samo šest utakmica u prvoj postavi.

Veznjak Obale Bjelokosti nesumnjivo raspolaže vrhunskim kvalitetama i četiri je godine mlađi od Brozovića pa Marca navodi da su pregovori oko razmjene dva igrača u tijeku pošto su obje strane zainteresirane. U dresu Milana odigrao je 223 utakmice, zabio 37 golova, a asistirao za 16.

Pitanje je jedino bi li Kessie prešao u Inter pošto je nosio boje gradskog rivala. Za dolazak u Španjolsku on i njegov agent dobili su milijunske premije, ako Inter ponudi slično možda i bi.

Brozović protiv odlaska u Barcelonu vjerojatno ne bi imao ništa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Jopazg 14.01.2023.

    Inter je gadno pogrijesio kad je pustio Perisica onako,bas nas briga. Ako je ovo istina i prodaju Broza,smijesi im se sredina tablice.

  • ArminVanBuuren 14.01.2023.

    Ja neznam da li je do mene ali ovaj Brozovic je čista panjina, zna igrat nogometa i svaka mu čast za sve sta je dao za Hrvatski nogomet, ali on definitivno nije čist u glavi, i sa tim djetinjastim tetovažama izgleda kao kriminalac i drogeras.

  • m4tij4 14.01.2023.

    Dosta je propao od 2018. 2017. / 2018. imao je 4 gola i 9 asistencija. Moguće da mu je promijenjena uloga, ali sam ga gledao i ranije je bio opasniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare