To je to što me zanima!

Veliki intervju Luke Ivanušeca: Što se promijenilo s Bišćanom, o svom odnosu s Antom Čačićem...

Veliki intervju Luke Ivanušeca samo za 24sata možete pronaći u sutrašnjem broju tiskanog izdanja, ali i već od 7 sati na našem internet portalu...
Vidi originalni članak

Došla je neka nova energija, dobili smo pozitivan šok. Poznajem Igora Bišćana još iz U-21 reprezentacije, kod njega se trenira vrhunski, pazi na svaki detalj, kaže Luka Ivanušec (24) u ekskluzivnom razgovoru za 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki intervju s ponajboljim igračem Dinama donosimo u sutrašnjem broju tiskanog izdanja, ali i već u jutarnjim satima na internetskom portalu 24sata za PLUS+ korisnike. Pročitajte što je Luka Ivanušec pričao o svom odnosu s Antom Čačićem, dolasku Igora Bišćana u Maksimir, kako je momčad reagirala na prvi ulazak Darija Šimića u svlačionicu...

UNIVERSAL YOUTH CUP Dinamovci oduševili na velikom turniru: Tu je i sin omiljenog modrog Brazilca i dva Bugarina

Dinamova "sedmica" pričala je i o borbi za naslov prvaka, svom zdravstvenom stanju, kako se momčad osjećala poslije ispadanja iz Kupa, što misli o mladim "lokosima" Lukasu Kačavendi i Luki Stojkoviću, ali i kakva su očekivanja hrvatske nogometne reprezentacije uoči završnice Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • jecgra 11.04.2023.

    Sigurno manje pojede od vašeg boga od baluna . Pogledajte samo na što liči vaš pajcek Livaja . Radijus kretanja od šesnaterca do Peteraca . Ovog barem ima po cijelom igralištu .

  • mlado staro život cili . 11.04.2023.

    Koliko burek pojede da je toliki p aj. c ek ??

  • xajduk split srpsko ime too 11.04.2023.

    Hahaha,tovari na respiratorima,i Ivanusec je zabil ajdugu vise od letve

Komentiraj...
Vidi sve komentare