To je to što me zanima!

Veliki Liverpool izgubio i petu u nizu, pocrvenio Pepe Reina

Newcastle je na svojoj Sports Direct Areni u 31. kolu Premeirshipa svladao Liverpool 2-0. Redsi su u 81. minuti ostali s igračem manje zbog isključenja golmana Reine
Vidi originalni članak

Liverpool je izgubio u gostima kod Newcastlea 2-0 u 31. kolu engleskog prvenstva. Dva gola za domaćine postigao je  Pepiss Demba Cisse, a život je gostujućoj momčadi zakomplicirao Pepe Reina koji je u 81. minuti susreta zaradio crveni karton.

Cisse je zatresao mrežu u 19. i 59. minuti i tako došao do brojke od sedam golova u isto toliko premierligaških nastupa otkako je stigao u Newcastle, u siječanjskom prijelaznom roku, iz Freiburga.

Prvi gol Cisse je zabio glavom nakon ubacivanja Hatema Ben Arfe, a drugi iz neposredne blizine desnicom na asistenciju Dembe Ba i nakon velike pogreške Liverpoolove obrane.

Reina je izgubio strpljenje u nastavku susreta nakon što ga je isprovocirao protivnički igrač. Golman je burno reagirao, zamahnuo glavom prema Newcastleovom Jamesu Perchu. Udarca nije bilo  no Perch je ipak maestralno pao. Igrač Newcastlea uvjerio je čak i suca koji je posegnuo za crvenim kartonom. 

Newcastleu je ostvarena pobjeda bila treća uzastopna, dok su Liverpoolovi igrači peti puta zaredom u prvenstvu travnjak napustili pognutih glava.

Premiership, 31. kolo:

Newcastle - Liverpool 2-0 (Cisse 19, 59)

Idi na 24sata

Komentari 40

  • canucks 01.04.2012.

    Ako rezultati.com ne lazu, tamo pise da je ovo 3 uzastopni poraz Liverpoola a ne 5! http://www.rezultati.com/tablica/Ei1I2Y0q/xOR3gQta/

  • acm1899 01.04.2012.

    Liverpool je nekada davno bio veliki....

  • mr-crime 01.04.2012.

    meni je svaka utakmica liverpoola takva muka da poslije njih povraćam, ovo ne izgleda kao premierligaški nogomet, više za nekakvu 3. ligu, ili hnl...hoću gerrarda iz najboljih dana natrag, xabi alonsa, ili odgovarajuće zamjene-u formi.aaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare